X

Sinterklaasgedichten maak je simpel, snel en origineel!

  • Ontvang 5 originele gedichten
  • Volledig gepersonaliseerd
  • In 2 minuten klaar!
Ga naar sinterklaasgedichten.net
Infoyo
Vragen en antwoorden
Zoek artikelen:

Enquete iPhone 4

Ontvang het laatste nieuws over "Computers en internet" en maak kans op 1000 euro cash.
Laat nu je e-mailadres achter. Speel gratis mee.


Bescherm je pc met Norton Antivirus 2008

Venster sluiten

Maak een melding van dit artikel
Selecteer de motivatie van je melding:
Spam / reclame Misleidende of onduidelijke inhoud
Lage inhoudelijke kwaliteit Niet Nederlands
Erotische inhoud Artikel bestaat reeds op internet
Gokken / Illegale promotie Andere reden...

Omschrijf de motivatie van je melding:
Venster sluiten

Stuur dit artikel door
Je naam:
Je e-mailadres:
E-mailadres ontvanger:
Artikelscore
+1
  Goed artikel ( +2 )
  Slecht artikel ( -1 )
RSS van Niels Niels Auteur op infoyo sinds
18 April 2008


Bekijk het profiel van Niels
Datum: 06-08-2008
Auteur: Niels
Het is de ergernis van veel mensen, een pc die snel is bij het aanschaffen maar later steeds trager wordt. Loopt je pc vast bij het opstarten van een programma? Stuur jij met al je mailtjes een virus mee? Niet alleen een ergernis voor jezelf maar ook voor anderen. Ben je het helemaal zat en wil je van dit probleem af? Norton Antivirus biedt je hierbij de kans aan..

Een schone pc zonder een virus?

Een schone pc zonder een virus? Een computervirus kennen wij in 2008 allemaal wel. We hebben er ook wel een keer mee te maken gehad. Maar ging het toen goed? Kon je het zelf oplossen? Dat is vaak de grote vraag, en komt het nog een keer voor? Wat dan? Het zijn allemaal vragen waar je aan gaat twijfelen. Het grote probleem van de virussen is dat het overlast voor jezelf veroorzaakt maar ook van andere. Je eigen harde schijf komt vol te staan met virussen die je helemaal niet wilt. En je contact personen in je mailbox zouden er ook last van kunnen hebben. Daarom is een goede bescherming ook zo belangrijk.

Waarom een antivirus programma?

Een antivirus programma is ideale oplossing om snel en makkelijk van je virussen af te komen. Je hoeft bij een programma niet te wachten totdat je pc traag wordt. Het programma scant 1 keer per week heel je computer. Zo verwijdert het programma ook de kleine virussen waar je geen last van hebt, maar je pc is wel geďnfecteerd. Met een schone pc werk je toch een stuk veiliger. Er komen regelmatig updates uit voor de nieuwste virussen zodat je altijd beschermd bent tegen alles.

Waarom Norton Antivirus 2008?

Waarom Norton Antivirus 2008? Dit programma staat al jaren lang bekend om het leveren van kwaliteit en service. De updates van dit programma komen regelmatig uit en ze nemen meteen maatregelen als er een gevaarlijk virus uit is. Op de website staat dan uitleg over dat virus en meteen de update die je moet downloaden. Het werkt voor de meeste mensen erg makkelijk omdat virussen toch gevaarlijke dingen zijn. Ideaal om een programma in de hand te nemen die rare dingen voorkomt.

De belangrijkste 4 punten om Norton Antivirus 2008 aan te schaffen:

• Vindt en verwijdert virussen en adware
• Blokkeert automatisch spyware
• Voorkomt dat geďnfecteerde e-mails zich verspreiden
• Detecteert en blokkeert automatisch virussen, spyware en wormen

Norton Antivirus 2008 systeemeisen:

Na de koop van Norton Antivirus 2008 kan je aan de slag. De installatie is heel eenvoudig en je loopt rustig en overzichtelijk het installatie menu door.

• 300MHz of hogere processor
• RAM: 256MB
• 150MB vrije ruimte op de hard disk
• DVD of CD-ROM driver vereist voor alle installaties

Verdere Norton programma's:

Verdere Norton programma's: Norton is een maker van veel programma’s op het gebied van PC-bescherming.
• Norton 360
• Norton Internet Security
• Norton Personal Firewall
• Norton AntiVirus
• Norton AntiSpam


Reacties op dit artikel
Anoniempje, 2008-08-14
( 0 )

Leuk dat zo,n programma als norton hier aangeprezen word... Maar je beschrijft hier een leuk stukje (Het is de ergernis van veel mensen, een pc die snel is bij het aanschaffen maar later steeds trager wordt. Loopt je pc vast bij het opstarten van een programma?) Gebruik daarom ook geen Norton (de meeste norton gebruikers begrijpen mij wel) en het volgende stukje vind ik ook best leuk om iets aan toe te voegen :) (Je hoeft bij een programma niet te wachten totdat je pc traag wordt.)
Diana4, 2008-08-19
( 0 )

Als je Norton verwijderd via het configuratie-scherm, verwijderen software, dan denk je dat die weg is. Open de registry en zoek op "norton" of "symantec" en je komt um nog 1000 keer tegen. Norton laat ook z'n stempel achter.
Boerke, 2008-08-29
( 0 )

Ik ben zelf niet weg van norton
Het maak je systeem traag
Ik adviseer liever Esset NOD 32 Smart Security
Stukken goedkoper
En vele malen beter :)
Helene, 2008-11-25
( 0 )

Ben ook niet weg van Norton. Ben het met vorige reacties eens. Duurt ook erg lang om je computer te scannen. Heb zelf al jaren Panda. Erg snel en bevalt erg goed. Spoort snel spyware en virus op en verwijdert spyware automatisch als deze gededecteerd wordt. Ook niet zo duur. Kan het aanraden.
Molic, 2008-11-26
( 0 )

Een van de beste anti virusprogramma's is Avast, te verkrijgen op www.avast.com. Dit programma is volledig gratis voor persoonlijk gebruik en wordt permanent bijgewerkt. De instellen laten toe om alles wat binnenkomt te controleren. Spyware, Trojan Horses, virussen worden meteen een halt toegeroepen, voordat ze actief kunnen worden. De installatie is gemakkelijk en de PC wordt er niet trager door (men merkt het nauwelijks). Norton is betalend en zorgt voor veel problemen. Ik spreek van jarenlange ervaring op een intern netwerk waarop vijf toestellen permanent op Internet aangesloten zijn. Avast heeft alles onder controle. Ik gebruik twee gratische applicaties om het volledig systeem proper te houden. Avast en Adaware (verwijderen van Spyware).Als men een Firewall in de router activeert, dan kan men die van Windows afzetten, alsook die geďntegreerd in talrijke anti-virusprogramma's. Die vertragen alleen nodeloos het systeem.
Plaats een reactie
Naam:
E-mailadres:

Reactie:

Auto en vervoer Computers en internet Dier en natuur Electronica Eten en drinken Financieel Hobby en vrije tijd Huis, tuin en wonen Kunst en cultuur Mens en gezondheid Mijn mening over... Muziek, Tv en films Samenleving en ontwikkeling School en studie Sport Vakantie en vermaak Wetenschap Zakelijk
      Home   -   Aanmelden   -   Top artikelen   -   Nieuwe artikelen   -   Sitemap   -   Help   -   Links   -   Privacy policy   -   Contact
Copyright © 2018 - Infoyo.nl