X

Sinterklaasgedichten maak je simpel, snel en origineel!

  • Ontvang 5 originele gedichten
  • Volledig gepersonaliseerd
  • In 2 minuten klaar!
Ga naar sinterklaasgedichten.net
Infoyo
Vragen en antwoorden
Zoek artikelen:

Enquete iPhone 4

Ontvang het laatste nieuws over "Computers en internet" en maak kans op 1000 euro cash.
Laat nu je e-mailadres achter. Speel gratis mee.


Gevaarlijkste landen te surfen volgens AVG antivirus.

Venster sluiten

Maak een melding van dit artikel
Selecteer de motivatie van je melding:
Spam / reclame Misleidende of onduidelijke inhoud
Lage inhoudelijke kwaliteit Niet Nederlands
Erotische inhoud Artikel bestaat reeds op internet
Gokken / Illegale promotie Andere reden...

Omschrijf de motivatie van je melding:
Venster sluiten

Stuur dit artikel door
Je naam:
Je e-mailadres:
E-mailadres ontvanger:
Artikelscore
-1
  Goed artikel ( 0 )
  Slecht artikel ( -1 )
RSS van Davidsanfilippo Davidsanfilippo Auteur op infoyo sinds
05 September 2010


Bekijk het profiel van Davidsanfilippo
Datum: 26-09-2010
Een van de bekendste antivirus bedrijf ter wereld AVG, heeft een ranking opgesteld welk de grootste risico landen zijn om te surfen. AVG had dit kunnen bevestigen van 100 miljoen PCs verspreid over 144 landen in de wereld. We zullen opsommen welk dat zijn.

Om deze lijst te realiseren heeft AVG aantallen aanvallen kunnen stellen via internet tijdens de hele maand juli 2010. We weten dat veel hackers computersystemen doorbreken om gegevens te weten van personen en dat ze fraude kunnen plegen door online geld te stelen. Het beste om beveiligd te zijn is wekelijks uw computer scannen tegen virussen en spywares, uw geschiedenis en cookies te wissen en dat kan met programma Ccleaner (gratis). Dat is de raad wat ik aan jullie ten eerste zou geven en denk nooit dat het ons nooit zal gebeuren. De tweede raad is als je echt 100 procent veilig wilt internetten is door Linux te gebruiken. Linux hoef je geen antivirus te gebruiken maar als je zeker wilt zijn mag je een antivirus installeren. Bij Linux bestaat geen spyware, dus dat is heel veilig. Nu zal ik je de ranking top 9 geven van de gevaarlijkste landen om te surfen. De negende plaats is de Verenigde Staten dat de kans aangevallen te worden is 1 op 48. Op de achtste plaats wat ik een verassing vind is Portugal dat de kans aangevallen te worden is 1 op 43. Op de zevende plaats is Vietnam dat de kans om aangevallen te worden is 1 op 42 en dezelfde plaats is Laos ook inbegrepen.
Nu de top vijf begint met Bangladesh dat de kans is 1op 41 om online aangevallen te worden, daarna is Azerbaijan op de vierde plaats en de kans is 1 op 39.
Op de derde plaats is Armenie en de kans ligt 1 op 24, de tweede plaats is Rusland en de kans ligt 1 op 15. Met grote verbazing wat ik niet zou gedacht hebben is Turkije op de eerste plaats en gevaarlijkste land om in hun sites te surfen en de kans ligt 1 op de 10.
Hebben jullie dit verwacht?

Reacties op dit artikel
Jan, 2010-09-26
( 0 )

Bedankt voor de informatie .
groetjes jan s
Davidsanfilippo, 2010-09-26
( 0 )

Graag gedaan
Lol, 2010-09-26
( 0 )

DOE OVERZICHTELIJK OFZOWWWW
Gigi, 2011-11-08
( 0 )

Hoe kan ik die afhalen als ik niet eens kan surfen van de reclame die er binnen komt is een ramp ,kan de pc zo door het raam gooien
David, 2011-11-08
( 0 )

Download Advanced System Care. Als je op Google tikt, direct eerste link kan je die programma daar downloaden. Die veegt alle vuiligheid.
Plaats een reactie
Naam:
E-mailadres:

Reactie:
      Home   -   Aanmelden   -   Top artikelen   -   Nieuwe artikelen   -   Sitemap   -   Help   -   Links   -   Privacy policy   -   Contact
Copyright © 2018 - Infoyo.nl