X

Sinterklaasgedichten maak je simpel, snel en origineel!

  • Ontvang 5 originele gedichten
  • Volledig gepersonaliseerd
  • In 2 minuten klaar!
Ga naar sinterklaasgedichten.net
Infoyo
Vragen en antwoorden
Zoek artikelen:

Enquete iPhone 4

Ontvang het laatste nieuws over "Computers en internet" en maak kans op 1000 euro cash.
Laat nu je e-mailadres achter. Speel gratis mee.


Download en virusscans

Venster sluiten

Maak een melding van dit artikel
Selecteer de motivatie van je melding:
Spam / reclame Misleidende of onduidelijke inhoud
Lage inhoudelijke kwaliteit Niet Nederlands
Erotische inhoud Artikel bestaat reeds op internet
Gokken / Illegale promotie Andere reden...

Omschrijf de motivatie van je melding:
Venster sluiten

Stuur dit artikel door
Je naam:
Je e-mailadres:
E-mailadres ontvanger:
Artikelscore
+1
  Goed artikel ( +1 )
  Slecht artikel ( 0 )
RSS van Carina03 Carina03 Auteur op infoyo sinds
17 Augustus 2008


Bekijk het profiel van Carina03
Datum: 05-11-2008
Auteur: Carina03
Steeds vaker zijn er problemen met virussen en krijg je mailtjes om tegen betaling spelletjes te doen. Dit hoeft helemaal niet.

Virussen

Afgelopen week kreeg ik een mailtje van mijn vriend uit Spanje of ik mijn computer wilde controleren, hij had 4 dagen zonder internet gezeten door een nieuw virus uit Amerika. Met mijn computer was niets aan de hand. Wat ik aan bescherming gebruik? Ik heb het SPAM-filter van hetnet, dat kost bijna niets. Verder heb ik gratis gedownload en deze programma's blijken dus uitstekend te werken. Ik heb de NORTON 2008 gehad maar die bleek te zwaar voor mijn computer, iets waar naar ik hoorde meer mensen last van hadden.

Downloaden

De beste tip is google gratis downloads, op deze site staan heel veel leuke en nuttige dingen met beschrijvingen die je kunt downloaden. Zelf heb ik er ook een paar, allemaal gevonden via google.
Ik heb spybot - search and destroy gedownload, het kost je niets en werkt prima, ze raden je aan om 1x per week te "spybotten", het programma zoekt zelfs cookies op, alles wat hij vind kun je reparen, verwijderen of in quarantaine zetten. Als extra virusscanner heb ik Avast gedownload, ook dit is gratis en je programma wordt elke keer met opstarten gescanned.
Leuke pagina's als je van spelletjes houd zijn bijvoorbeeld de official Hoops and  Yoyowebsite. Houd je van fruitkasten dan kun je naar supaflush, gratis onbeperkt spelen of naar fruitkingsplaza 1x per dag gratis 50 punten. Voor de kinderen is op dit moment de pagina Sinterklaasgedichtenboek leuk, hierop staan liedjes, kleurplaten, kaarten, spelletjes en recepten. Voor de wat ouderen staan er ook nog gedichtenvoorbeelden op. Ga eens kijken soms zijn ook leuke dingen voor niets.

Reacties op dit artikel
Wees de eerste die een reactie plaatst!
Plaats een reactie
Naam:
E-mailadres:

Reactie:

Auto en vervoer Computers en internet Dier en natuur Electronica Eten en drinken Financieel Hobby en vrije tijd Huis, tuin en wonen Kunst en cultuur Mens en gezondheid Mijn mening over... Muziek, Tv en films Samenleving en ontwikkeling School en studie Sport Vakantie en vermaak Wetenschap Zakelijk
      Home   -   Aanmelden   -   Top artikelen   -   Nieuwe artikelen   -   Sitemap   -   Help   -   Links   -   Privacy policy   -   Contact
Copyright © 2018 - Infoyo.nl