X

Sinterklaasgedichten maak je simpel, snel en origineel!

  • Ontvang 5 originele gedichten
  • Volledig gepersonaliseerd
  • In 2 minuten klaar!
Ga naar sinterklaasgedichten.net
Infoyo
Vragen en antwoorden
Zoek artikelen:

Enquete iPhone 4

Ontvang het laatste nieuws over "Computers en internet" en maak kans op 1000 euro cash.
Laat nu je e-mailadres achter. Speel gratis mee.


Forums en het gebruik

Venster sluiten

Maak een melding van dit artikel
Selecteer de motivatie van je melding:
Spam / reclame Misleidende of onduidelijke inhoud
Lage inhoudelijke kwaliteit Niet Nederlands
Erotische inhoud Artikel bestaat reeds op internet
Gokken / Illegale promotie Andere reden...

Omschrijf de motivatie van je melding:
Venster sluiten

Stuur dit artikel door
Je naam:
Je e-mailadres:
E-mailadres ontvanger:
Artikelscore
0
  Goed artikel ( +1 )
  Slecht artikel ( -1 )
RSS van Carina03 Carina03 Auteur op infoyo sinds
17 Augustus 2008


Bekijk het profiel van Carina03
Datum: 20-04-2009
Auteur: Carina03
Op de forumsites kun je met elkaar discussiŽren, je kunt commentaar geven of hulp vragen. Maar waarom wordt hier zo weinig gebruik van gemaakt?

Bereikbaarheid

Om mee te kunnen praten moet je eerst inloggen, je moet dus aangemeld zijn. Misschien ligt hier wel het grootste probleem. Gasten die willen kijken hoe het allemaal werkt kunnen dus nooit simpelweg klikken, lezen en reageren. De aanmoediging, tevens verwijzinge naar het forum ontbreekt ook. Een simpele knop  "Forum" kan dit probleem al oplossen, zet de verschillende onderdelen zoals lounge, suggessties, vragen e.d. in een subcategorie. Ook een prima idee is om er een Topic of the day ofwel Heet van de naald-berichtje in op te nemen. Soms wachten mensen op reacties, hebben ze echt een probleem of weten ze echt iets te melden, hebben een gouden tip of idee maar door de lage aantallen bezoekers blijven de reacties beperkt. Vaak zijn het ook dezelfde mensen die je tegenkomt, dat zijn de gelukkigen die het forum ontdekt hebben.

Waar is het forum voor?

Op het forum kun je verschillende categorieŽn vinden. Je kunt gewoon lekker kletsen op onderwerp. Als je wil kun je persoonlijk contact hebben met de anderen door via de naam een e-mailtje te sturen. Dit kan hŤŤl leuk zijn en als het contact wat langer duurt heb je er een leuke penvriend/in bij. Je kunt er je ideeŽn kwijt, als je denkt dat je het ei van Columbus gevonden hebt kun je erachterkomen in hoeverre mensen met je meegaan. Ook kun je suggesties plaatsen als je denkt dat er iets beter of anders kan of moet. Je kunt kijken of er veranderingen komen op de site en of er nog belangrijk nieuws is, wat de mensen achter het forum voor je in petto hebben. Een forum moet vooral gezellig zijn, natuurlijk moet iedereen ooit stoom afblazen, ben je het niet altijd eens met de schrijver of vindt je een discussie te flauw voor woorden, in dit geval kun je dat ofwel netjes neer schrijven, voorzichtig jouw kant laten zien of gewoon wegklikken. Grof worden of vijandigheid daar heeft niemand iets aan. Het is jammer dat zoiets ook soms wel eens voorkomt, voor deze mensen heb ik maar een advies, verlaat het forum, waarom zou je iets blijven doen wat je helemaal niet leuk vind? Voor de andere... kom op mensen, bezoek die forums eens, geef eens een reactie of plaats er zelf een. Voor je het in de gaten hebt heb je een nieuwe hobby gevonden.

Reacties op dit artikel
Alex, 2009-04-23
( +1 )

Mv is fora niet forums
Carina03, 2009-04-23
( 0 )

Dank je meester Alex
Plaats een reactie
Naam:
E-mailadres:

Reactie:

Auto en vervoer Computers en internet Dier en natuur Electronica Eten en drinken Financieel Hobby en vrije tijd Huis, tuin en wonen Kunst en cultuur Mens en gezondheid Mijn mening over... Muziek, Tv en films Samenleving en ontwikkeling School en studie Sport Vakantie en vermaak Wetenschap Zakelijk
      Home   -   Aanmelden   -   Top artikelen   -   Nieuwe artikelen   -   Sitemap   -   Help   -   Links   -   Privacy policy   -   Contact
Copyright © 2018 - Infoyo.nl