X

Sinterklaasgedichten maak je simpel, snel en origineel!

  • Ontvang 5 originele gedichten
  • Volledig gepersonaliseerd
  • In 2 minuten klaar!
Ga naar sinterklaasgedichten.net
Infoyo
Vragen en antwoorden
Zoek artikelen:

Enquete iPhone 4

Ontvang het laatste nieuws over "Computers en internet" en maak kans op 1000 euro cash.
Laat nu je e-mailadres achter. Speel gratis mee.


Heb jij al gepoked?

Venster sluiten

Maak een melding van dit artikel
Selecteer de motivatie van je melding:
Spam / reclame Misleidende of onduidelijke inhoud
Lage inhoudelijke kwaliteit Niet Nederlands
Erotische inhoud Artikel bestaat reeds op internet
Gokken / Illegale promotie Andere reden...

Omschrijf de motivatie van je melding:
Venster sluiten

Stuur dit artikel door
Je naam:
Je e-mailadres:
E-mailadres ontvanger:
Artikelscore
+1
  Goed artikel ( +1 )
  Slecht artikel ( 0 )
RSS van Carina03 Carina03 Auteur op infoyo sinds
17 Augustus 2008


Bekijk het profiel van Carina03
Datum: 03-05-2010
Auteur: Carina03
Steeds meer jeugd maakt gebruik van de zogenaamde poken. Deze USB-stick in de vorm van een sleutelhanger met handje geeft de informatie door via een handje "schudden".

Informatie op de computer

De opgeslagen informatie wordt weergegeven via de computer waar je de USB-stick aansluit. Hoe het allemaal precies werkt en dat je ook zelf kunt bepalen hoeveel en welke informatie je doorgeeft heeft de jeugd nog niet zo goed in de gaten of het interesseert ze niet wat anderen lezen. Feit is dat er steeds vaker, steeds meer persoonlijke informatie op internet komt staan. Het weghalen van deze informatie blijkt vaak moeilijker dan gedacht en niet zelden heeft men achteraf spijt van geplaatste informatie.

Webmaster

Vind je jouw persoonlijke informatie op bijvoorbeeld een Google pagina terug dan kun je alleen de webmaster aanschrijven en verzoeken om het betreffende stukje te verwijderen. Google aanschrijven heeft geen zin omdat zij geen informatie mag verwijderen zonder gegronde reden. Hyves, MSN, poken steeds vaker hoor je van mensen die problemen hebben en hun informatie en/of foto's op plaatsen opduiken waar zij ze zelf niet geplaatst hebben. Het antwoord dat men te horen krijgt is vaak dat het internet voor iedereen toegankelijk is en dat je gevoelige informatie nooit moet plaatsen. Helpt deze waarschuwing? Nee, mede niet doordat ook steeds meer bedrijven via het internet zijn gaan werken. Persoonsbescherming, inbreuk op privacy en rechten over eigendommen schijnen niet van toepassing op het internet, blijf daarom ten alle tijden voorzichtig en denk drie keer na voor je in een bui iets plaatst. Moest je vroeger drie keer na denken voor je iets zei omdat je het niet terug kon nemen, hetzelfde is nu van toepassing op het schrift, ook dit kun je niet zomaar terugnemen nadat het geplaatst is.

Reacties op dit artikel
Wees de eerste die een reactie plaatst!
Plaats een reactie
Naam:
E-mailadres:

Reactie:

Auto en vervoer Computers en internet Dier en natuur Electronica Eten en drinken Financieel Hobby en vrije tijd Huis, tuin en wonen Kunst en cultuur Mens en gezondheid Mijn mening over... Muziek, Tv en films Samenleving en ontwikkeling School en studie Sport Vakantie en vermaak Wetenschap Zakelijk
      Home   -   Aanmelden   -   Top artikelen   -   Nieuwe artikelen   -   Sitemap   -   Help   -   Links   -   Privacy policy   -   Contact
Copyright © 2018 - Infoyo.nl