X

Sinterklaasgedichten maak je simpel, snel en origineel!

  • Ontvang 5 originele gedichten
  • Volledig gepersonaliseerd
  • In 2 minuten klaar!
Ga naar sinterklaasgedichten.net
Infoyo
Vragen en antwoorden
Zoek artikelen:

Enquete iPhone 4

Ontvang het laatste nieuws over "Computers en internet" en maak kans op 1000 euro cash.
Laat nu je e-mailadres achter. Speel gratis mee.


Afspraken maken via doodle

Venster sluiten

Maak een melding van dit artikel
Selecteer de motivatie van je melding:
Spam / reclame Misleidende of onduidelijke inhoud
Lage inhoudelijke kwaliteit Niet Nederlands
Erotische inhoud Artikel bestaat reeds op internet
Gokken / Illegale promotie Andere reden...

Omschrijf de motivatie van je melding:
Venster sluiten

Stuur dit artikel door
Je naam:
Je e-mailadres:
E-mailadres ontvanger:
Artikelscore
+1
  Goed artikel ( +1 )
  Slecht artikel ( 0 )
RSS van Francois580 Francois580 Auteur op infoyo sinds
09 December 2010


Bekijk het profiel van Francois580
Datum: 11-08-2010
Auteur: Francois580
Voor al diegenen die het tot voor kort erg lastig hadden om met familie en vrienden definitief af te spreken voor de jaarlijkse familie-barbecue, zijn zakenlunch of voor het traditionele familiefeest, is er bijzonder goed nieuws. Inderdaad, voor hen is er nu de zwitserse site doodl, waarmee je in minder dan één uur te weten komt wie en wanneer iemand voor jou beschikbaar is.

Zes miljoen gebruikers

Voortaan zijn dus geen massa's telefoontjes en geen eindeloos heen en weer gepraat meer nodig om al of niet te weten te komen wie en wanneer eventuele genodigden beschikbaar zijn om op je uitnodiging voor de zomerse barbecue, een verjaardagsfeestje of (kerst)diner aanwezig te zijn. danzij doodle is dit binnenkort gelukkig allemaal verleden tijd. met amper enkele muisklikken, weet men in minder dan één uur wie en wanneer iemand beschikbaar is.
deze tool was al langer bekend bij techneuten, maar nu springt ook het grote publiek op de kar. momenteel telt men al méér dan zes miljoen regelmatige bezoekers. dit aantal zal de komende jaren ongetwijfeld nog fors stijgen.  zowel IN nederland als belgië is deze site enorm populair. in beide landen telt men immers méér doodle-gebruikers per aantal inwoners dan in om het even welk ander land. 
deze successite is het geesteskind van ene zwitserse michael näf. aanvankelijk was zijn door hem ontwikkelde site eigenlijk niet méér dan een "speeltje. deze universitair verloor zoals zovelen heelwat kostbare tijd om afspraken met zijn zakenpartners of met zijn familie of vrienden definitief vast te leggen. dat zorgde bij hem uiteindelijk voor zoveel frustratie, dat doodle in een mum van tijd tot stand kwam.
online kalenders waren er al in overvloed, maar niemand kwam tot voor kort op de idee om een link te voorzien tussen de agenda's van verschillende personen.
en die link kwam bij näf al vlug tot stand. de realisatie van de zwitser werd aanvankelijk uitsluitend gebruikt door familie en vrienden. doodle werd echter met de dag populairder. nu zo'n drie jaar geleden hield näf zijn leerstoel aan de universiteit van zurich voor wat hij waard was en ging zich vanaf dat moment
definitief met doodle bezig houden. met het gekende gevolg: zes miljioen gebruikers en wereldwijde niet meer te stuiten.

Kracht schuilt in zijn eenvoud

de kracht van doodle schuilt hem volgens ingewijden in zijn haast kinderlijke eenvoud. wanneer men van doodle gebruik wenst te maken, moet men nergens lid van worden. voor het gebruik ervan is deze successite voor iedereen toegankelijk. en doodle is verre van uitsluitend bestemd voor lokaal gebruik. integendeel, doodle werkt immers wereldwijd.
maar hoe werkt deze innovatieve site nu precies?
men surft naar doodle.com en vult in welke activiteit men precies wil organiseren. daarna geeft men een lijst in met mogelijke data voor zijn geplande evenement. die link wordt vervolgens doorgestuurd naar iedereen die voor het feest of afspraak wordt uitgenodigd. die genodigden vullen op hun beurt in wanneer ze wél (groen) of niet (rood) op de afspraak kunnen aanwezig zijn. en op basis van deze gegevens is het uiteindelijk een klein kunstje om een definitieve en een  voor iedereen aanvaardbare datum vast te leggen.

Reacties op dit artikel
Wees de eerste die een reactie plaatst!
Plaats een reactie
Naam:
E-mailadres:

Reactie:

Auto en vervoer Computers en internet Dier en natuur Electronica Eten en drinken Financieel Hobby en vrije tijd Huis, tuin en wonen Kunst en cultuur Mens en gezondheid Mijn mening over... Muziek, Tv en films Samenleving en ontwikkeling School en studie Sport Vakantie en vermaak Wetenschap Zakelijk
      Home   -   Aanmelden   -   Top artikelen   -   Nieuwe artikelen   -   Sitemap   -   Help   -   Links   -   Privacy policy   -   Contact
Copyright © 2018 - Infoyo.nl