X

Sinterklaasgedichten maak je simpel, snel en origineel!

  • Ontvang 5 originele gedichten
  • Volledig gepersonaliseerd
  • In 2 minuten klaar!
Ga naar sinterklaasgedichten.net
Infoyo
Vragen en antwoorden
Zoek artikelen:

Enquete iPhone 4

Ontvang het laatste nieuws over "Computers en internet" en maak kans op 1000 euro cash.
Laat nu je e-mailadres achter. Speel gratis mee.


Onbeperkt internetten komt aan banden.

Venster sluiten

Maak een melding van dit artikel
Selecteer de motivatie van je melding:
Spam / reclame Misleidende of onduidelijke inhoud
Lage inhoudelijke kwaliteit Niet Nederlands
Erotische inhoud Artikel bestaat reeds op internet
Gokken / Illegale promotie Andere reden...

Omschrijf de motivatie van je melding:
Venster sluiten

Stuur dit artikel door
Je naam:
Je e-mailadres:
E-mailadres ontvanger:
Artikelscore
-1
  Goed artikel ( 0 )
  Slecht artikel ( -1 )
RSS van Floor Floor Auteur op infoyo sinds
16 Oktober 2008


Bekijk het profiel van Floor
Datum: 19-08-2010
Auteur: Floor
De mens wil altijd graag de nieuwste snufjes van een telefoon met alle mogelijkheden erop en aan.We zijn ooit eens begonnen met een simpel mobieltje en nu valt het niet meer af tebenen met de moderne techonologie.Internetten met de telefoon is een ware hype geworden, maar dit zal op korte termijn veranderd worden.

Internetbundels komen eraan.

Internetbundels komen eraan. De mooie technologie en de wetenschap bij de bedrijven, deze brengen weer eens mooie mobieltjes op de markt.
Voor een aantal jaren terug hadden we de eenvoudige mobieltjes om te bellen.
Later werd dit uitgebreid om ook te sms en met elkaar, vervolgens foto,s te maken en nu kunnen we veel meer dan dat met een mobieltje.
Internetten is er bij gekomen, handig natuurlijk vooral als je veel onderweg bent en je hoeft je laptop niet altijd bij de hand te hebben.

We kennen allemaal de mooie belbundels die de telefoon maatschappijen hebben bij het af sluiten van abbonnementen.
Eerder konden we onbeperkt internetten, dit gaat veranderen beste mensen.
Ze hebben nu uitgevonden dat er ook voor het internetten internetbundels komen.

KPN en Vodafone hebben dit al besloten en dan zal de rest van de maatschappijen volgen natuurlijk.
We gebruiken nu meer dan 10 maal het internet als voorheen en dit zal de komende tijden gaan toenemen vandaar de internetbundels die op de markt komen.
Dus opgepast , je koopt al een belbundel, hier komt nu een internetbundel bij en je bepaald kan internetten aan MB.
Nieuwe klanten vanaf 5 september 2010 gaan hiervoor al betalen en KPN begint eind van het jaar 2010.
De rest zal dan kort daarop volgen.
Men weet alleen nog niet wat de kosten worden voor de internetbundels.Reacties op dit artikel
Virkua, 2010-08-19
( 0 )

Ik denk dat je wel eens gelijk kon hebben, dit komt doordat de toename van data verkeer sterk is toegenomen, dit kon wel eens , met name, in de toekomst, veel meer geld gaan kosten dan de meesten denken, de meeste mensen zijn nu al afhankelijk van internet, en daarop spelen de grote maatschappijen in. Logisch toch?
Floor, 2010-08-19
( +1 )

Hoi Vikua,

Ja dat veel meer geld kosten, daar profiteren de telefoon maatschappijen ook van.
De mens zal voorzichtiger moeten worden met internetten op de mobiel.
Herman, 2012-11-20
( 0 )

Wij in Vlaanderen (Belgie) weten en wisten tot voor enkele jaren gelden en eigenlijk steeds wat duur internet is voor een thuis pc bedoel ik.

In 2002 toen ik via de kabel begon op internet was dat 10 GB date max per maand aan een prijs van € 38 a 39 zoveel. Wat toen als bij een van de duurte landen in Europa was.

zeg pak hem beet 10 jaar eerst 50 a 80 GB n iets later 100 GB bij de zelfde provider als nu € 43.10. En nog steeds de duurste in Europa. Tot plots de prijs fors ging dalen voor de zelfde 100 GB maar aan de helft van de prijs of zo goed als.

Er zijn niet heel veel provider in Belgie er zijn er 2 grote Telenet en Belgacom die is zelfs nog duurder (niet in een pakket) wel in een pakket veel goedkoper. Maar ik zit bij de andere en die is zonder pakket (singel zeg maar) toch een stuk minder duur geworden via de kabel , de andere is via telefoon. Er zijn nog enkele andere spelers op de markt maar die scoren minder en de prijs iets lager en wel vaak zonder limiet. Belgacom = ADSL ook zonder , Telenet met limiet van 100 GB , fibernet niet kost wel € 75 en gaat zeer snel

Nederland is altijd veel en veel goedkoper geweest dan wij , daar waren we wel vaak een tikje jaloers op prijzen van € 20 en € 30 en geen limiet. Of de service ook beter is en of was ? Ik zou het niet weten maar als ik afga op de klachten die ik las en hoorde heb ik men twijfels ? Hier is het ook niet anders.

Eigenlijk al bij als zijn wij er denk tot nu toe er op vooruit gegaan kwa prijs en data , terwijl het bij jullie zonder limiet er vermoedelijk straks op achteruit zou kunnen gaan ? Dan praat ik internet via mobiele telefoon en I Phone (die heb ik beiden niet nodig en wil die ook niet wegens veel te duur)

Als ik even de prijs vergelijk dan is Belgie op mobiel gebied nog steeds redelijk duur , terwijl het bij jullie net anders om want straks wel duurder wordt ? Belgie zal ofwel de zelfde weg volgen , of gelijk kwa prijs blijven ?

Maar wat ik hier nu schrijf kan volgende week als oud nieuws zijn want zo snel gaat tegenwoordig het beweegt en blijft bewegen de prijs bedoel ik
niks voor niks maar daar zijn jullie toch sterk is , nee ik bedoel dit nu even niet als grap had je zeker gewild he , das wel een grapje

Herman uit Oost Vlaanderen
Plaats een reactie
Naam:
E-mailadres:

Reactie:
      Home   -   Aanmelden   -   Top artikelen   -   Nieuwe artikelen   -   Sitemap   -   Help   -   Links   -   Privacy policy   -   Contact
Copyright © 2018 - Infoyo.nl