X

Sinterklaasgedichten maak je simpel, snel en origineel!

  • Ontvang 5 originele gedichten
  • Volledig gepersonaliseerd
  • In 2 minuten klaar!
Ga naar sinterklaasgedichten.net
Infoyo
Vragen en antwoorden
Zoek artikelen:

Enquete iPhone 4

Ontvang het laatste nieuws over "Computers en internet" en maak kans op 1000 euro cash.
Laat nu je e-mailadres achter. Speel gratis mee.


Online videochatten

Venster sluiten

Maak een melding van dit artikel
Selecteer de motivatie van je melding:
Spam / reclame Misleidende of onduidelijke inhoud
Lage inhoudelijke kwaliteit Niet Nederlands
Erotische inhoud Artikel bestaat reeds op internet
Gokken / Illegale promotie Andere reden...

Omschrijf de motivatie van je melding:
Venster sluiten

Stuur dit artikel door
Je naam:
Je e-mailadres:
E-mailadres ontvanger:
Artikelscore
+1
  Goed artikel ( +1 )
  Slecht artikel ( 0 )
RSS van walus walus Auteur op infoyo sinds
13 Augustus 2008


Bekijk het profiel van walus
Datum: 13-11-2008
Auteur: Walus
U kunt dankzij internet gemakkelijker dat ooit contact houden met vrienden en familie. U kunt ze zelf zien en van aangezicht tot aangezicht met hen praten via de nieuwe videochatsoftware, ongeacht of ze een straat verderop of aan de andere kant van de wereld wonen. En het kost maar weinig - koop een goedkope webcam en gebruik gratis software zoals Live Messenger.Hulpmiddelen: Webcam, Live Messenger, http://get.live.com/messenger

Hoor en zie uw vrienden online met videochatten

  1. Start Live Messenger: U krijgt de nieuwste versie van Messenger door naar http://get.live.com/messenger te gaan, op Gratis downloaden te klikken en het instalatieprogramma uit te voeren. Kies er tijdens de installatie voor uw e-mailadres te gebruiken voor het maken van een Live ID - dat is de ID die mensen zullen zien die met u chatten. U kunt ook een nieuwe hotmail ID maken (de gratis e-mailservice van Microsoft) en deze gebruiken, als u daar de voorkeur aan geeft.
  2. Meld u automatisch aan: Start the programma Live Messenger. Hebt u Messenger al eerder gebruikt, dan verschijnt uw e-mailadres automatisch in het bovenste vak in dit venster. Typ als dat niet het geval is het adres dat u in stap 1hebt gebruikt. Vink de drie vakjes eronder aan als u wilt dat Windows u in het vervolg automatisch aanmeld, zodat uw vrienden met u kunnen chatten zodra u uw computer aanzet. Typ het wachtwoord in klik op Aanmelden.
  3. Zoek een vriend: Als u met mensen wilt chatten, moet u hen aan uw lijst van contactpersonen toevoegen. Klik op de knop Een contactpersoon toevoegen, boven in het venster van Messenger. Vul het Messenger-adres van een vriend in. Maakt deze vriend geen gebruik wan Messenger, dan kunt u een bericht voor hem typen in het vak Persoonlijke uitnodiging en het vakje eronder aanvinken om hem via e-mail te vragen Messenger te installeren. Klik dan op Contactpersoon toevoegen.
  4. Bereid u voor op een gesprek: U begint een conversatie met iemand uit uw lijst van contactpersonen door op zijn of haar naam te dubbelklikken. Begin te typen om een een bericht te versturen. Het praat gemakkelijker als u uw gesprekspartner kunt zien. Klik op het webcampictogram, rechts onder in het venster, en kies Mijn webcam inschakelen. Zorg ervoor dat uw webcam op uw pc is aangesloten en dat de software is geÔnstalleerd. Start het programma voor het instellen van uw webcam.
  5. Zit u goed: U moet ervoor zorgen dat het beeld van uw webcam duidelijk en helder is. Pas zo nodig de helderheid en kleurinstellingen aan met de software van uw webcam. Sluit deze nadat u de camera hebt opgezet. Ga in een goede positie zitten en zorg ervoor dat uw gezicht goed zichtbaar is. Vergewis u er ook van dat uw mcrofoon en luidsprekers zijn aangesloten en ingeschakeld en dat ze goed zijn ingesteld voor het videochatten.Lach naar de
  6. camera: Klik op het webcampictogram, rechtsonder, en kies Een videogesprek starten, of klik op de knop Videogesprek, boven in het gespreksvenster. Als uw vriend het gesprek aanneemt, ziet u twee videovensters - u ziet uw vriend in het ene venster en uzelf in het andere. U kunt doorgaan met typen als u dat wilt, of u kunt achterover leunen en gewoon met elkaar spreken. Klik op de pijl onder het beeld van uw vriend als u naar de volledige schermweergave wilt schakelen.
  7. Nog even melden dat als jou kinderen chatten dat je ze in het oog moet houden, want het is niet zonder risico, maar met videochatten kan je controleren met wie ze chatten, want je kan de persoon zien.

Reacties op dit artikel
Carina03, 2008-11-13
( +1 )

Houd wel de kinderen in de gaten als ze de chat ontdekken er zitten ook gevaren aan. Wel goed en informatief stukje.
Geile homo, 2010-05-25
( +1 )

Ik praat het liefste met een geil meisje vna 12 jaar
Sunsanne, 2011-09-21
( 0 )

Http://videochatnl.com/ gratis videochatten zonder registratie
Quinty, 2013-04-15
( 0 )

Hey ik ben Quinty ik praat hey liefste met kinderen vanaf de 11 tot 13 jaar
Rob, 2013-07-18
( 0 )

Ik chat graag met mensen die gewoon kleren aan hebben op
chatroulette88.nl Nederland.
Rik, 2013-09-16
( 0 )

Ga liever naar een http://www.speedydating.nl
Amanda, 2013-09-16
( 0 )

VZoek en vind hier een leuke site: http://gratisdatingsites24.nl
Gay, 2013-12-17
( 0 )

Of gewoon lekker op een gay site zoals http://gay-chatroulette.nl
Gay, 2013-12-17
( 0 )

Of gewoon lekker op een gay site zoals http://gay-chatroulette.nl
Gay, 2013-12-17
( 0 )

Of gewoon lekker op een gay site zoals http://gay-chatroulette.nl
Plaats een reactie
Naam:
E-mailadres:

Reactie:
      Home   -   Aanmelden   -   Top artikelen   -   Nieuwe artikelen   -   Sitemap   -   Help   -   Links   -   Privacy policy   -   Contact
Copyright © 2018 - Infoyo.nl