X

Sinterklaasgedichten maak je simpel, snel en origineel!

  • Ontvang 5 originele gedichten
  • Volledig gepersonaliseerd
  • In 2 minuten klaar!
Ga naar sinterklaasgedichten.net
Infoyo
Vragen en antwoorden
Zoek artikelen:

Enquete iPhone 4

Ontvang het laatste nieuws over "Computers en internet" en maak kans op 1000 euro cash.
Laat nu je e-mailadres achter. Speel gratis mee.


Printers en toner ... commercieel handig

Venster sluiten

Maak een melding van dit artikel
Selecteer de motivatie van je melding:
Spam / reclame Misleidende of onduidelijke inhoud
Lage inhoudelijke kwaliteit Niet Nederlands
Erotische inhoud Artikel bestaat reeds op internet
Gokken / Illegale promotie Andere reden...

Omschrijf de motivatie van je melding:
Venster sluiten

Stuur dit artikel door
Je naam:
Je e-mailadres:
E-mailadres ontvanger:
Artikelscore
0
  Goed artikel ( 0 )
  Slecht artikel ( 0 )
RSS van AnnaStaal AnnaStaal Auteur op infoyo sinds
23 Juli 2008


Bekijk het profiel van AnnaStaal
Datum: 19-02-2010
Auteur: AnnaStaal
Uitgebreide printers, scanners etc. Verkopen goed, want de aanbiedingen vliegen je om de oren. De aantrekkingskracht voor de makers is niet die goedkope printer, maar wat je daarna nodig hebt, de toner.


Uit een vergelijking blijkt dat de aanbiedingen inderdaad scherp zijn en interessant voor thuis. Iedereen heeft tegenwoordig toch een printer in huis en de scanner is ook bij nagenoeg iedereen te vinden. Heel handig Ö en daar speelt de maker op in.

Het begint al bij de toner die geleverd wordt bij de printer, deze zou vol moeten zijn, maar de praktijk blijkt anders en meer dan voor de helft gevuld is deze niet. Zinvol om bij een printer direct extra toner te kopen, want op korte termijn zonder zitten is ook geen optie. De toner is zowel voor kleur als voor zwart/wit meestal 30,- tot 35,- euro en aangezien je er twee nodig hebt om alles te kunnen doen, ga je met de toner al snel richting de aanbiedingsprijs van de printer.

De nieuwe toners moeten een bepaald aantal paginaís kunnen printen en daar moet je, zo denk je, even mee uit te voeten kunnen. Echter, het aangegeven aantal haalt slechts een van de toners (4 merken x 3 versies). Een printer inleveren naar een jaar doe je ook niet snel en dus zit de verdiensten in al die toners die je in de loop der tijd koopt. Op zich niet erg, zolang je het je maar realiseert als je in gaat op een dergelijke aanbieding.

Reacties op dit artikel
Wees de eerste die een reactie plaatst!
Plaats een reactie
Naam:
E-mailadres:

Reactie:

Auto en vervoer Computers en internet Dier en natuur Electronica Eten en drinken Financieel Hobby en vrije tijd Huis, tuin en wonen Kunst en cultuur Mens en gezondheid Mijn mening over... Muziek, Tv en films Samenleving en ontwikkeling School en studie Sport Vakantie en vermaak Wetenschap Zakelijk
      Home   -   Aanmelden   -   Top artikelen   -   Nieuwe artikelen   -   Sitemap   -   Help   -   Links   -   Privacy policy   -   Contact
Copyright © 2018 - Infoyo.nl