X

Sinterklaasgedichten maak je simpel, snel en origineel!

  • Ontvang 5 originele gedichten
  • Volledig gepersonaliseerd
  • In 2 minuten klaar!
Ga naar sinterklaasgedichten.net
Infoyo
Vragen en antwoorden
Zoek artikelen:

Enquete iPhone 4

Ontvang het laatste nieuws over "Computers en internet" en maak kans op 1000 euro cash.
Laat nu je e-mailadres achter. Speel gratis mee.


HP G62-166SB

Venster sluiten

Maak een melding van dit artikel
Selecteer de motivatie van je melding:
Spam / reclame Misleidende of onduidelijke inhoud
Lage inhoudelijke kwaliteit Niet Nederlands
Erotische inhoud Artikel bestaat reeds op internet
Gokken / Illegale promotie Andere reden...

Omschrijf de motivatie van je melding:
Venster sluiten

Stuur dit artikel door
Je naam:
Je e-mailadres:
E-mailadres ontvanger:
Artikelscore
+2
  Goed artikel ( +2 )
  Slecht artikel ( 0 )
RSS van Justsayit Justsayit Auteur op infoyo sinds
14 Augustus 2010


Bekijk het profiel van Justsayit
Datum: 17-08-2010
Auteur: Justsayit
Velen zeggen dat Hp slecht is, maar is dat ook zo? De meeste zeggen dat Acer het beste is, andere zeggen dat Packard Bell de beste is,... Nou, ik zeg dat HP het beste is. En dat ga ik jullie nu laten zien met een kleine review.

Inhoud

Met zijn 2,13 GHz Intel Core i3 processor i3-330M  is het nog een redelijk snelle laptop en hij heeft 3gb ddr3 geheugen, wat opzich ook niet slecht is als je niet zo veel ermee gaat doen. Het is een 15,6 inch laptop, wat voor de meeste mensen wel groot genoeg is?
De draadloze verbinding is ook schitterend (lees: 802.11 b/g/n), met een degelijke router heb je goede verbinding met je internet, waar je ook zit in je huis. Het heeft een 5-in-1 geÔntegreerde digitale medialezer voor Secure Digital kaarten, MultiMedia kaarten, Memory Stick, Memory Stick Pro of xD Picture kaarten. Wat opzich ook handig is voor als je foto's wil overzetten van je fotocamera. Het heeft ook nog 3usb poorten, 1 VGA-poort, 1 RJ45-ethernetaansluiting, 1 hoofdtelefoonuitgang en 1 microfooningang.
De batterij gaat met veel geluk 3 uur mee, anders is het maar 1,5 - 2 uur (Netadapter van 65 watt , 6-cels lithium-ion (Li-Ion) batterij).
Perfect voor de gewone mens die gewoon op internet zit, mail checkt, office gebruikt en soms een spelletje speelt. 

Interieur en gebruiksgemak

Het interieur is echt geweldig ! Je ziet de muispad eigenlijk niet zitten, het is niet zo'n grijs vak zoals bij de meeste laptops.  Het ziet er echt netjes uit. Het heeft een LED scherm waardoor het energie verbruik sowieso al minder is. De toetsen van het toetsenbord staan net goed om gemakkelijk te kunnen typen en je hebt links handige functionele knopjes (voor e-mail, internet, web, rekenmachine en taakbeheer). Alle sloten zitten langs links en rechts waardoor je vanvoor niets moet aansluiten. Het muispad kan misschien gaan irriteren, maar zolang je er geen uren mee doorbrengt dan kan je het best zonder aparte muis doen. 

Reacties op dit artikel
Littleprincess, 2010-11-23
( 0 )

Hey zit er ook een standaard camera om op foto's te maken op??????
Ingrid, 2010-11-23
( 0 )

Jaa, die zit erop
En het maakt zeer mooie en duidelijke foto's.
Maaike, 2011-02-28
( 0 )

Hoe kun je foto's maken ?
Justsayit, 2011-03-01
( 0 )

Zoek bij start (windows icoon) naar YouCam, dat is het programma voor je webcam en daarmee kan je zowel foto's als video's maken :)
Djoef, 2011-07-13
( 0 )

Ik heb ook de hp g62 166sb gekocht 1jaar geleden. Hij was zeeeeer slecht. Ik heb hem 4keer moeten binnendoen voor een grafische kaart probleem.(wat een ziekte is bij de g62 series). Het scherm verkleurde heel de tijd tot op een dag dat het scherm volledig wit was. Grafische kaart was helemaal eraan. Ik heb dan besloten om me geld terug te vragen om een andere laptop te kopen, wellicht geen hp niet meer. Ik heb nu een sony waar ik heel content van ben. HP is goed van laptops, maar de g62 is een slechte serie. Maar de g6 en de g7 series zijn zeer goed. De fouten zijn verbeterd. Het was gewoon een slechte serie de g62.

En Acer is ook niet goed. Nooit geweest. Ik ken ongelooflijk veel mensen die problemen hebben met acer. de processor, grafische kaarten, ram enzo zijn wel zeer goed, maar hun moederbord trekt op niet veel(de laatste tijd al wel veel verbeterd). Koop zeker geen dure van acer, want als er dan wat aan is, heb je problemen, zowel met je pc als met de service van acer. Ik heb dan ook al 8jaar ervaring met acer. en uit die 8jaar moet ik zeggen dat acer slecht is. Ook hun behuizing van de laptops trekt op niet veel. Bij de nieuwe acer's zit er nu heeel veeel goedkope plastieke behuizing wat zowiezo rap kapot zal gaan...
Plaats een reactie
Naam:
E-mailadres:

Reactie:
      Home   -   Aanmelden   -   Top artikelen   -   Nieuwe artikelen   -   Sitemap   -   Help   -   Links   -   Privacy policy   -   Contact
Copyright © 2018 - Infoyo.nl