X

Sinterklaasgedichten maak je simpel, snel en origineel!

  • Ontvang 5 originele gedichten
  • Volledig gepersonaliseerd
  • In 2 minuten klaar!
Ga naar sinterklaasgedichten.net
Infoyo
Vragen en antwoorden
Zoek artikelen:

Enquete iPhone 4

Ontvang het laatste nieuws over "Computers en internet" en maak kans op 1000 euro cash.
Laat nu je e-mailadres achter. Speel gratis mee.


Windows Webhosting

Venster sluiten

Maak een melding van dit artikel
Selecteer de motivatie van je melding:
Spam / reclame Misleidende of onduidelijke inhoud
Lage inhoudelijke kwaliteit Niet Nederlands
Erotische inhoud Artikel bestaat reeds op internet
Gokken / Illegale promotie Andere reden...

Omschrijf de motivatie van je melding:
Venster sluiten

Stuur dit artikel door
Je naam:
Je e-mailadres:
E-mailadres ontvanger:
Artikelscore
-1
  Goed artikel ( +1 )
  Slecht artikel ( -2 )
RSS van Tane Tane Auteur op infoyo sinds
04 Maart 2009


Bekijk het profiel van Tane
Datum: 01-12-2009
Auteur: Tane
Webhosting op een Windows internetserver is geen gek idee. Een internetserver dat draait op Windows kunt u voor een lage prijs binnen enkele uren geregeld hebben.

Windows Webhosting

Microsoft Corporation biedt vormen van het Windows-besturingssysteem die geschikt zijn voor hosting. Windows XP web hosting programma's zijn gemakkelijk te gebruiken. Ze zijn goedkoop en betrouwbaar.

De eenvoud van het besturingssysteem Windows XP is wat zich onderscheidt van andere platformen. Windows biedt zijn gebruikers een vriendelijke, vertrouwde omgeving die gemakkelijk is om mee te werken. Vandaag de dag is het heel eenvoudig om uw website te beheren met behulp van Windows als server-side besturingssysteem.

Uiteindelijk is de betrouwbaarheid van een platform natuurlijk ook afhankelijk van onderhoud en de technische kennis rond het besturingssysteem. Het Windows-platform is schaalbaar en zeer rendabel omdat u in een mum van tijd een volledig functionele internetserver kunt krijgen tegen een lage prijs.

Windows Webhosting Software

De grote vraag is wat u met uw website wilt doen. Interactieve websites doen meestal een beroep op ASP, PHP of Perl. Dit zijn allemaal scripttalen die het mogelijk maken om uw webpagina interactief te maken en bijvoorbeeld contactformulieren aan uw webpagina toe te voegen.

Ook kunt u kiezen voor SQL Server (MS SQL). Dit is een databaseserver waarmee u veel gegevens kunt opslaan. Ook kunt u gebruik maken van Microsoft Office Sharepoint Server (MOSS). U kunt daarmee binnen enkele kliks een complete pagina maken, die er ook nog eens mooi uitziet. In combinatie met IIS (Internet Information Services) kunt u uw productiviteit verhogen en gemakkelijk en snel nieuwe informatie op uw website publiceren.

Reacties op dit artikel
Wees de eerste die een reactie plaatst!
Plaats een reactie
Naam:
E-mailadres:

Reactie:

Auto en vervoer Computers en internet Dier en natuur Electronica Eten en drinken Financieel Hobby en vrije tijd Huis, tuin en wonen Kunst en cultuur Mens en gezondheid Mijn mening over... Muziek, Tv en films Samenleving en ontwikkeling School en studie Sport Vakantie en vermaak Wetenschap Zakelijk
      Home   -   Aanmelden   -   Top artikelen   -   Nieuwe artikelen   -   Sitemap   -   Help   -   Links   -   Privacy policy   -   Contact
Copyright © 2018 - Infoyo.nl