X

Sinterklaasgedichten maak je simpel, snel en origineel!

  • Ontvang 5 originele gedichten
  • Volledig gepersonaliseerd
  • In 2 minuten klaar!
Ga naar sinterklaasgedichten.net
Infoyo
Vragen en antwoorden
Zoek artikelen:

Enquete iPhone 4

Ontvang het laatste nieuws over "Computers en internet" en maak kans op 1000 euro cash.
Laat nu je e-mailadres achter. Speel gratis mee.


Snelle en duidelijke website ontwerpen

Venster sluiten

Maak een melding van dit artikel
Selecteer de motivatie van je melding:
Spam / reclame Misleidende of onduidelijke inhoud
Lage inhoudelijke kwaliteit Niet Nederlands
Erotische inhoud Artikel bestaat reeds op internet
Gokken / Illegale promotie Andere reden...

Omschrijf de motivatie van je melding:
Venster sluiten

Stuur dit artikel door
Je naam:
Je e-mailadres:
E-mailadres ontvanger:
Artikelscore
+2
  Goed artikel ( +2 )
  Slecht artikel ( 0 )
RSS van Tane Tane Auteur op infoyo sinds
04 Maart 2009


Bekijk het profiel van Tane
Datum: 09-08-2010
Auteur: Tane
Uw website is de presentatie van uw bedrijf op het internet. Het is belangrijk om u aan bepaalde principes te houden bij het ontwerp van de website. Het is immers belangrijk om met de site zoveel mogelijk bezoekers te bereiken en zoveel mogelijk van uw product te verkopen.

Maak een duidelijke navigatie

De website moet een duidelijke menustructuur hebben. Het mag er niet rommelig uitzien en bezoekers moeten weten hoe zij door de verschillende pagina's van de website kunnen navigeren. Wanneer het op uw website momenteel onduidelijk is wat hyperlinks zijn en wat niet, probeer uw hyperlinks dan eens blauw te maken. Dit is van oudsher de kleur van hyperlinks voor veel browsers.

Gebruik niet te veel plaatjes

Probeer het aantal plaatjes op uw website laag te houden. Plaatjes maken uw website langzamer en heel vaak zijn plaatjes onnodig. Wanneer u denkt dat een plaatje toch essentieel is voor de website, zorg dan dat u de bestandsgrootte van het plaatje zo klein mogelijk maakt met behulp van een bewerkprogramma.

Lengte van paragrafen

Maak de paragrafen op uw site niet te lang. Splits paragrafen die te lang zijn in kleinere paragrafen. Zo worden de tekstblokken op uw webpagina's niet te groot. Te grote tekstblokken nodigen uw bezoekers namelijk niet uit om de tekst te lezen. Te lange tekst kan zelfs bezoekers wegjagen.

W3C webstandaarden

Zorg ervoor dat dat de broncode van uw website wordt opgezet volgens de webstandaarden van het World Wide Web Consortium (W3C). Deze standaarden kunt u vinden op de website www.w3.org. Het is ook belangrijk dat u de site in alle browsers test. Als uw site er bijvoorbeeld goed uitziet in Internet Explorer, maar problemen geeft in Firefox of Opera, dan zult u mogelijk klanten mislopen.

Vermijd scripttalen op uw site

Probeer het gebruik van scripttalen zoals JavaScript zoveel mogelijk te vermijden. Gebruik alleen een scripttaal wanneer dit absoluut noodzakelijk is. Scripttaal zijn van oudsher voornamelijk bedoeld om gegevens uit website formulieren te verwerken en niet voor visuele effecten. Grote scripts verlengen de tijd die nodig is om uw website te laden aanzienlijk en sommige browsers zullen er zelfs op vastlopen.

Reacties op dit artikel
Wees de eerste die een reactie plaatst!
Plaats een reactie
Naam:
E-mailadres:

Reactie:

Auto en vervoer Computers en internet Dier en natuur Electronica Eten en drinken Financieel Hobby en vrije tijd Huis, tuin en wonen Kunst en cultuur Mens en gezondheid Mijn mening over... Muziek, Tv en films Samenleving en ontwikkeling School en studie Sport Vakantie en vermaak Wetenschap Zakelijk
      Home   -   Aanmelden   -   Top artikelen   -   Nieuwe artikelen   -   Sitemap   -   Help   -   Links   -   Privacy policy   -   Contact
Copyright © 2018 - Infoyo.nl