X

Sinterklaasgedichten maak je simpel, snel en origineel!

  • Ontvang 5 originele gedichten
  • Volledig gepersonaliseerd
  • In 2 minuten klaar!
Ga naar sinterklaasgedichten.net
Infoyo
Vragen en antwoorden
Zoek artikelen:

Enquete iPhone 4

Ontvang het laatste nieuws over "Computers en internet" en maak kans op 1000 euro cash.
Laat nu je e-mailadres achter. Speel gratis mee.


Groei facebook opmerkelijk gedaald

Venster sluiten

Maak een melding van dit artikel
Selecteer de motivatie van je melding:
Spam / reclame Misleidende of onduidelijke inhoud
Lage inhoudelijke kwaliteit Niet Nederlands
Erotische inhoud Artikel bestaat reeds op internet
Gokken / Illegale promotie Andere reden...

Omschrijf de motivatie van je melding:
Venster sluiten

Stuur dit artikel door
Je naam:
Je e-mailadres:
E-mailadres ontvanger:
Artikelscore
+2
  Goed artikel ( +2 )
  Slecht artikel ( 0 )
RSS van Francois580 Francois580 Auteur op infoyo sinds
09 December 2010


Bekijk het profiel van Francois580
Datum: 24-08-2010
Auteur: Francois580
Facebook .Wie kent deze sociale website niet, of heeft er nog nooit van gehoord? En toch... uit de resultaten van een recent onderzoek blijkt dat de groei van facebook de jongste drie maanden zowel in Nederland als in BelgiŽ opmerkelijk vertraagde. Eerder kwamen gelijkaardige berichten uit Groot-BrittaniŽ overgewaaid. Een teken aan de wand of is deze verrassende groeivertraging eerder van voorbijgaande aard?

Tijdelijke terugval

Experts terzake geloven niet dat deze groeivertraging lang zal blijven aanslepen. Ze dus van tijdelijke aard. Men wijst erop dat binnen enkele jaren tot ruim 90% van zowel de Nederlandse als van de Belgische bevolking zal aangesloten zijn op facebook.
Zo evolueerde men in BelgiŽ in nauwelijks ťťn jaar tijd van anderhalf miljoen naar 3,5 miljoen bezoekers. Deskundigen noemen dit een nog nooit eerder geziene groei voor een dergelijke dienst als facebook. De jongste maanden liet facebook in de lage landen nochtans slechts een toename van nauwelijks 0,60 procent noteren, goed voor zo'n twintigduizend nieuwe bezoekers. Heeft facebook daarmee zijn verzadigingspunt bereikt?
Volgens social media experts hoeft men daar geenszins voor te vrezen, wel integendeel. Volgens hen is de jongste terugval inderdaad van tijdelijke aard en enkel het rechtstreekse gevolg van de bijna voorbij zijnde vakantieperiode.
 Een tijdelijk rustpunt in de groei van het aantal facebookgebruikers is volgens deskundige wel mogelijk. Dat belet echter niet dat facebook de komende jaren zal blijven groeien. Zo zitten nu al bijna vier miljoen Belgen op Netlog en dat zijn nu precies toekomstige gebruikers van facebook. 

Mobiel internet en bedrijven

Experts verwachten ook heelwat van het mobiele internet. Zo zal de meerderheid van de gsm's de komende jaren ongetwijfeld vervangen worden door de iphones of android-of windows 7 toestellen wiens opmars beslist niet meer is te stuiten. Dat is lang niet alles, want het sociale netwerk zal de komende jaren ook op televisie beschikbaar zijn via diensten als TV Apple en Google TV. En er zullen uiteraard ook vele nieuwe geŽintresseerden bijkomen. De groei zal zich eveneens manifesteren als facebook op zijn beurt met nieuwe initiatieven zal uitpakken. 
Een andere groeipool voor facebook zullen ongetwijfeld de bedrijven zijn. Deze evolutie is immers nu duidelijk merkbaar. Inderdaad, men ziet nu al campage-achtige websites gebouwd op facebook. En er zijn momenteel al vele media-en andere bedrijven die vragen om te reageren via hun facebookpagina. Wil je als bedrijf aan deze toekomstige hype meedoen, dan moet je uiteraard over een facebookaccount beschikken. Tegen 2012 schatten deskundigen dat facebook in de lage landen een penetratiegraad van bijna zestig procent zal bereiken.

Reacties op dit artikel
Carina03, 2010-09-12
( 0 )

Voorzichtig zijn met je gegevens hoor
Plaats een reactie
Naam:
E-mailadres:

Reactie:

Auto en vervoer Computers en internet Dier en natuur Electronica Eten en drinken Financieel Hobby en vrije tijd Huis, tuin en wonen Kunst en cultuur Mens en gezondheid Mijn mening over... Muziek, Tv en films Samenleving en ontwikkeling School en studie Sport Vakantie en vermaak Wetenschap Zakelijk
      Home   -   Aanmelden   -   Top artikelen   -   Nieuwe artikelen   -   Sitemap   -   Help   -   Links   -   Privacy policy   -   Contact
Copyright © 2018 - Infoyo.nl