X

Sinterklaasgedichten maak je simpel, snel en origineel!

  • Ontvang 5 originele gedichten
  • Volledig gepersonaliseerd
  • In 2 minuten klaar!
Ga naar sinterklaasgedichten.net
Infoyo
Vragen en antwoorden
Zoek artikelen:

Enquete iPhone 4

Ontvang het laatste nieuws over "Computers en internet" en maak kans op 1000 euro cash.
Laat nu je e-mailadres achter. Speel gratis mee.


Geld verdienen met je eigen website

Venster sluiten

Maak een melding van dit artikel
Selecteer de motivatie van je melding:
Spam / reclame Misleidende of onduidelijke inhoud
Lage inhoudelijke kwaliteit Niet Nederlands
Erotische inhoud Artikel bestaat reeds op internet
Gokken / Illegale promotie Andere reden...

Omschrijf de motivatie van je melding:
Venster sluiten

Stuur dit artikel door
Je naam:
Je e-mailadres:
E-mailadres ontvanger:
Artikelscore
+1
  Goed artikel ( +1 )
  Slecht artikel ( 0 )
RSS van ayay ayay Auteur op infoyo sinds
25 November 2010


Bekijk het profiel van ayay
Datum: 11-03-2013
Auteur: Ayay
Geld verdienen met internet is een proces waar nog weinig mensen vertrouwen in hebben. Maar eigenlijk is het heel simpel, en passen al velen deze handeling toe, om zo geld te verdienen. Nu is het jou beurt! Ik ga jou eenvoudig uitleggen hoe men het voor elkaar krijgt om geld te verdienen met een eigen website.

Website maken

Een belangrijk onderdeel van dit proces is toch wel het creŽren van een website. We bouwen geen grote website, maar beperken ons tot een zogenoemde 'mini site' of 'mini website'. Het woord verraad eigenlijk al de definitie van dit systeem. Het is heel eenvoudig: men beperkt zich tot ťťn (actueel) onderwerp en creŽert (door zich te verdiepen in dit onderwerp) een kort maar krachtige website. Hierbij kan gedacht worden aan onderwerpen zoals: afvallen, online geld verdienen, twitter, mode trends etc.
De informatie is uiteraard het belangrijkste onderdeel van de website, maar een lay-out is ook wel erg handig. Men kan met de lay-out worden geholpen door middel van diverse aanbieders, zoals: http://www.oswd.org

Domeinnaam
Eerst zal je een domeinnaam moeten kiezen, dit kan bij diverse (online) aanbieders. Een goede aanbieder kan http://www.turtlehost.be zijn. De domeinnaam moet gekozen worden aan de hand van het onderwerp.

Hosting
Bij dezelfde aanbieder kan men zijn of haar website ook laten hosten. Dit is een lastig begrip, en ik zal het proberen uit te leggen.
Je kan het zien als een word-document, als men bijvoorbeeld een brief schrijft, en deze later opnieuw wil openen, moet het document worden opgeslagen. Hosting is niets anders dan een (mini)website opslaan, maar dan niet om het later weer te openen maar wel om de website online te zetten. De opslag gebeurt bij de aanbieder, en deze zal ervoor zorgen dat de website online wordt gezet.

Google adsense

Nu komt toch wel het belangrijkste, hoe verdien je nou geld met een website? Het systeem is heel eenvoudig: doordat er reclame wordt getoond op de site ontvangt men geld per klik. Het is dus belangrijk dat er erg veel op je site wordt gekeken.
Google adsense
Google adsense maakt het mogelijk om dit systeem (verdienen per klik) te realiseren. Ik zal eerst even uitleggen wat Google adsense precies is.

Adsense
Door middel van Google-advertenties op jou site weer te geven zal u geld kunnen verdienen per klik!

Hoe het werkt
Het is een heel eenvoudig proces: bedrijven willen reclame → bedrijven betalen instellingen geld (Google adsense) om reclame te publiceren → Google betaalt een deel van deze inkomsten aan degene die deze reclame accepteert op zijn of haar site.
Men zal eerst een Google adsense account aan moeten maken (vrijblijvend en gratis).
Geef de betreffende site aan waar google reclame kan plaatsen (geef ook aan welke reclame gepast is).
Google zorgt ervoor dat de reclame die het meeste oplevert gepresenteerd zal worden op de site.
Men hoeft nu alleen maar af te wachten wat de inkomst zal zijn.

Hoeveel zal ik verdienen?

De hoeveelheid geld die je gaat verdienen is natuurlijk totaal afhankelijk van de populariteit van de site. Daarom is het erg belangrijk te kiezen voor een actueel onderwerp, zodat de site ook vaak zal worden bekeken. Sites zoals: facebook en twitter verdienen natuurlijk miljarden. Dit is erg lastig te bereiken, maar nooit geschoten is altijd mis.

Reacties op dit artikel
Tim, 2013-04-23
( 0 )

Je kunt ook artikelen schrijven op artikelsite.info en zo geld verdienen met je artikelen.
Link, 2014-01-17
( +1 )

Wat een vaag onzinverhaal, van het begin tot het eind. 'Webhosting moet je zien als een Word document wat je later opnieuw wil openen' ?? Verder is dat hele Google Adsense verhaal steeds meer achterhaald aan het worden daar steeds meer mensen verstandig worden en Ghostery of Adblock gebruiken om al die irritante reclametroep te weren. Kan me niet herinneren wanneer ik voor het laatst een Adsense advertentie heb gezien!
Plaats een reactie
Naam:
E-mailadres:

Reactie:
      Home   -   Aanmelden   -   Top artikelen   -   Nieuwe artikelen   -   Sitemap   -   Help   -   Links   -   Privacy policy   -   Contact
Copyright © 2018 - Infoyo.nl