X

Sinterklaasgedichten maak je simpel, snel en origineel!

 • Ontvang 5 originele gedichten
 • Volledig gepersonaliseerd
 • In 2 minuten klaar!
Ga naar sinterklaasgedichten.net
Infoyo
Vragen en antwoorden
Zoek artikelen:

Enquete iPhone 4

Ontvang het laatste nieuws over "Computers en internet" en maak kans op 1000 euro cash.
Laat nu je e-mailadres achter. Speel gratis mee.


10 Tips en Trucs voor meer links

Venster sluiten

Maak een melding van dit artikel
Selecteer de motivatie van je melding:
Spam / reclame Misleidende of onduidelijke inhoud
Lage inhoudelijke kwaliteit Niet Nederlands
Erotische inhoud Artikel bestaat reeds op internet
Gokken / Illegale promotie Andere reden...

Omschrijf de motivatie van je melding:
Venster sluiten

Stuur dit artikel door
Je naam:
Je e-mailadres:
E-mailadres ontvanger:
Artikelscore
+33
  Goed artikel ( +36 )
  Slecht artikel ( -3 )
RSS van jtoonders jtoonders Auteur op infoyo sinds
17 April 2008


Bekijk het profiel van jtoonders
Datum: 25-08-2008
Auteur: Jtoonders
Links op andere websites naar je artikel(en) op infoyo zijn belangrijk om meer lezers te verkrijgen, en daarmee je inkomsten te verhogen. Er zijn honderden mogelijkheden om meer links naar je artikelen op infoyo te verkrijgen. In dit artikel staan 10 kant en klare tips en trucs op een rijtje!

Waarom is het belangrijk om links naar je artikel te hebben?

Waarom is het belangrijk om links naar je artikel te hebben? Het is belangrijk om links naar je artikel te hebben. Maar wat heeft dat nou eigenlijk voor effect? Om de volgende redenen werkt het om er vandaag nog mee te starten:

Veel goede links, zorgen voor veel directe bezoekers!
Wanneer je veel links hebt op andere websites, levert dat ook veel bezoekers op. Als je bijvoorbeeld op 50 websites een link naar jouw artikel hebt staan, en iedere vermelding 5 bezoekers per dag opleverd, levert dat je in totaal wel 250 bezoekers per dag op. Dat aantal kan snel oplopen.

Het leuke is dat ook deze websites steeds meer bezoekers ontvangen, en jouw link blijft staan. Stap voor stap ontvang je dus steeds meer bezoekers van deze websites, en kunnen je inkomsten dagelijks verder groeien. Zonder dat je daar vervolgens wat aan hoeft te doen. Het groeit automatisch!

Veel goede links, zorgen voor veel hoge posities in de zoekmachines!
Zoekmachines hechten veel waarde aan het aantal goede links naar jouw artikel. Wanneer 50 andere websites een link naar jouw artikel hebben geplaatst, zijn de zoekmachines van mening dat jouw artikel wel goed zal zijn. Die 50 websites plaatsen immers niet zomaar een link naar je artikel, en dat weten de zoekmachines ook. Schijnbaar heb je gewoon een goed artikel geschreven, dus dat is de eerste stap naar succes op infoyo.

1. Kies een goede titel van je artikel (pakkend en met keywords)

1. Kies een goede titel van je artikel (pakkend en met keywords) De titel die je kiest voor je artikel is erg bepalend voor het succes met je links op andere websites. Veel websites kiezen namelijk standaard de titel van jouw artikel als de tekst waarmee ze naar jou linken. Zorg er dus voor dat deze aantrekkelijk is, je artikel in een aantal woorden omschrijft en dat een aantal belangrijke keywords er in voorkomen.

Daarmee ontvang je meer kliks op de links, en stijgt je positie in de zoekmachines op de desbetreffende woorden.

2. Plaats je artikel na plaatsing direct door op sociale websites

2. Plaats je artikel na plaatsing direct door op sociale websites Iedere dag bekijken tienduizenden Nederlanders deze website. Door je artikelen hier door te plaatsen ontvang je enkele minuten later al meer bezoekers en komen je artikelen nog hoger in de zoekresultaten.

Via de buttons bij 'mijn artikelen' kun je alle artikelen direct plaatsen op Ekudos, NuJIJ, Opstarter en Grubb. In Nederland zijn dit 4 populaire sociale websites, maar uiteraard kun je zelf nog meer websites gaan inzetten.

3. Mail websites waar je je linkt wilt hebben

3. Mail websites waar je je linkt wilt hebben Schrijf een goede mail aan andere websites waar je je link geplaatst wilt hebben. Zorg ervoor dat deze mail to-the-point komt, en dat je vriendelijk en persoonlijk bent tegen de eigenaar van de desbetreffende website.

Als vaste indeling van een dergelijke mail zou je het volgende format kunnen gebruiken:
 • Beste, (gevolgd door de naam wanneer die bekend is, bekijk vooraf de contactpagina).
 • Geef complimenten.. (vertel dat je op zijn/haar website kwam, en dat je deze er goed uit vind zien, etc).
 • Vertel in maximaal 2 zinnen over je eigen artikel en plaats daar een link bij.
 • Vertel in maximaal 2 zinnen waarom hij/zij het artikel zou moeten plaatsen, en laat weten dat je dat erg leuk zou vinden.
 • Sluit af en vraag of hij/zij wil reageren op je mailtje.

Denk goed na over de inhoud van je mailtje. Veel eigenaren van (populaire) websites ontvangen tientallen mailtjes per week, en zijn dus kritisch op de toelichting. Jij moet opvallen tussen de massa, dus neem er gewoon even de tijd voor!

Noteer alle gemailde websites bovendien nauwkeurig, en mail ze na 2 weken nogmaals (met een herinnering) wanneer je nog geen reactie ontvangen hebt. Vaak zorgt dat voor meer resultaat!

4. Zoek naar relevante startpagina dochters

4. Zoek naar relevante startpagina dochters Startpagina's zijn al meer dan 10 jaar razend populair in Nederland, en worden nog steeds dagelijks door miljoenen mensen gebruikt. Check de belangrijkste startpagina netwerken voor relevante dochterpagina's.

Momenteel zijn onder andere de volgende netwerken erg interessant:
 • Startpagina.nl
 • Startkabel.nl
 • Eigenstart.nl
 • Jouwpagina.nl
 • Startbewijs.nl
 • Goedbegin.nl
Gebruik de zoekbox op de websites om naar speciale startpagina's te zoeken die over jouw onderwerp gaan. Zoek vooral ook naar de wat algemenere pagina's. Jouw artikel over een automerk kan geplaatst worden op een startpagina over dat automerk, maar ook op de algemene auto startpagina.

5. Plaats een link op je eigen profielen

5. Plaats een link op je eigen profielen Ook jij hebt ongetwijfeld wel wat profielen op internet (denk aan Hyves, CU2, Linkedin of Xing). De mensen die jou profiel bezoeken, zullen je in veel gevallen kennen en dus ook nieuwsgierig zijn naar jouw artikelen.

Plaats op je eigen profielen dus direct een link naar je artikelen of je profiel op infoyo.
Veel profielen worden ook geïndexeerd (bekeken) door de zoekmachines, dus naast dat het je bezoekers zal opleveren is het ook goed voor je ranking in de zoekresultaten.

6. Link met een interessante linktitel

6. Link met een interessante linktitel In de introductie stond al dat de tekst waarmee er naar je artikel(en) gelinkt wordt belangrijk is voor de interesse die je wekt bij een bezoeker én voor de je ranking in de zoekmachines op die termen.

Vraag andere websites te linken met een titel die in enkele woorden jouw artikel beschrijft, en link daarmee ook vanaf je eigen profielen. Op de termen die je gebruikt in die titels, zul je beter gevonden worden in de zoekmachines.

7. Zoek websites die over jouw onderwerp gaan

7. Zoek websites die over jouw onderwerp gaan Voor websites die over jouw onderwerp gaan is het interessant om een link te plaatsen.
Zoek via de zoekmachines op een aantal zoektermen die over jouw artikel gaan, bekijk deze websites en stuur ze gewoon een mailtje om een link naar jouw artikel te plaatsen.

De websites die je via de zoekmachines vind, worden al goed in de zoekmachines gevonden, en zijn in veel gevallen dus populair. Wanneer je linkt op deze websites verkrijgt, hechten de zoekmachines daar extra veel waarde aan.

Een aantal tips die dit gemakkelijker maken:
 • Gebruik meerdere zoekmachines om relevante websites te zoeken. Deze tonen vaak andere resultaten, dus op die manier kom je op zoveel mogelijk verschillende websites te staan.
 • Kijk verder dan de top10! Bekijk rustig de 100 eerste resultaten en schrijf deze aan. In vrijwel alle gevallen zijn al deze resultaten relevant aan de door jou gebruikte zoekopdracht.
 • Pak wat populaire websites over jouw onderwerp, en tik in Google in "link:www.dewebsite.nl". Google laat jou vervolgens zien welke websites allemaal naar deze populaire website linken. De kans is groot dat ook deze websites weer relevant zijn, dus kun je deze ook gaan aanschrijven.

8. Reageer op populaire weblogs, forums en nieuwssites

8. Reageer op populaire weblogs, forums en nieuwssites Nederland telt inmiddels meer dan één miljoen weblogs en duizenden - algemene en specifieke - nieuwssites en forums.  Het actief reageren op weblogs, forums en nieuwssites kan veel mooie resultaten opleveren.

Reageer inhoudelijk op artikelen of ga in discussie, en koppel aan je naam een link naar je profiel op infoyo; of plaats - wanneer de discussie / het nieuws zeer relevant is - een directe link naar je artikel om een bijdrage te leveren.

In Nederland bestaan momenteel o.a. de volgende weblog websites:
 • web-log.nl (verreweg de populairste)
 • punt.nl
 • blogeiland.nl
 • pimpblog.nl
Op deze weblog websites kun je eenvoudig zoeken naar relevante (actieve) weblogs. Daarnaast kun je Google's blogzoekmachine gebruiken (blogsearch.google.com) om relevante weblogs te zoeken.

Nieuwssites en forums kun je het beste vinden via de zoekmachines zelf. Zoek hiervoor bijvoorbeeld op "forum + onderwerp" of "nieuws + onderwerp".

9. Start zelf een weblog, forum of startpagina

9. Start zelf een weblog, forum of startpagina Zijn er geen weblogs, forums of startpagina's over jouw onderwerp, of is het aantal beperkt? Zie je nog mogelijkheden om iets te starten omtrend jouw specifieke onderwerp?

Begin dan gewoon zelf een weblog, forum of startpagina, en houd zelf de controle over de links die je plaatst! Veel auteurs beginnen zelf een weblog, forum of startpagina over de (specifieke) onderwerpen waarover ze schrijven, zodat ze op hun andere webpagina's steeds meer links naar hun artikelen kunnen plaatsen.

Het kost iets meer tijd, maar kan tot waanzinnige bezoekersaantallen leiden, en je posities in de zoekmachines kunnen in korte tijd enorm gaan stijgen. Een eigen weblog of startpagina kun je beginnen via de eerder genoemde startpagina netwerken, en een eigen forum kun je opzetten via bijvoorbeeld messageboard.nl.

Belangrijk: Plaats niet alleen links naar je eigen websites en/of artikelen, maar zorg voor veel waardevolle content voor bezoekers. Op die manier zullen meer mensen je websites gaan bezoeken, en is de waarde van de links voor de zoekmachines ook een stuk groter.

10. Schrijf meer artikelen op infoyo

10. Schrijf meer artikelen op infoyo Een leuke afsluiter als laatste tip, maar erg belangrijk: Schrijf meer artikelen op infoyo!

Op infoyo vind je al je eigen artikelen terug op je auteurpagina, en staan er bij andere relevante artikelen ook links naar jouw artikelen. Des te meer artikelen je schrijft, des te meer jouw artikelen dus ook naar elkaar zullen linken en des te meer links je vanaf je andere artikelen naar je nieuwe artikelen zult krijgen.

Op die manier worden al je artikelen samen steeds populairder, en kun je dus veel meer bezoekers bereiken en daarmee meer geld gaan verdienen.

Reacties op dit artikel
Bargok, 2008-08-28
( +1 )

Ont-zettend belangrijk in alle aspecten!
Rolid4you, 2008-09-07
( +1 )

Prima artikel. Enig idee waarom hier bij infoyo de link naar ekudos weg is? Dat betekent weer iets meer werk om de artikelen te promoten.
Bargok, 2008-09-10
( +1 )

@Rolid4you
Deze was maar tijdelijk even weg .
Ilonka, 2008-09-18
( +3 )

Hallo, leuk, ik heb net 1 artikel geplaatst, maar hoe kan ik nu een link ergens zetten, bv op hyves. Bv kijk eens op........?
graag advies van de ervaren mensen, bedankt, Ilonka
Cactusfruit, 2008-10-31
( +1 )

Zo, dat klinkt alsof ik me voorlopig nog niet hoef te vervelen!
Jtoonders, 2008-10-31
( 0 )

@Cartusfruit Dat klopt, heel veel te doen. Met die links kun je je inkomsten enorm vergroten. Veel succes dus! Mocht je daar vragen over hebben, stuur me dan gerust een berichtje.
Tilo, 2008-11-02
( 0 )

Heb je ook een tip hoe ik mijn berichten van Nu.jij kan verwijderen?
Het zijn vaak alleen maar ordinaire scheldpartijen van mensen die geloof ik niets anders te doen hebben.
Jammer hoor.
AlexandraH, 2008-11-04
( +1 )

Heel nuttig! Ik ga gelijk het een en ander uitproberen
Jtoonders, 2008-11-04
( 0 )

@Tilo Dat gaat helaas niet lukken, kan ik me voorstellen. Anders zou ik even contact opnemen met nujij, wellicht kunnen zij je verder helpen. Succes!
Tilo, 2008-11-04
( +1 )

@ Jtoonders bedankt voor de moeite. :)
Jtoonders, 2008-11-04
( 0 )

@Tilo Geen probleem, succes er mee en als er vragen zijn hoor ik het wel!
Kreeftje72, 2008-11-12
( 0 )

Hallo @Jtoonders.

Ik krijg het niet voor elkaar om op bv nujij - ekudos, mijn berichten te zetten. Kun je me helpen?

Gr.
Jtoonders, 2008-11-12
( 0 )

@Kreeftje72 Natuurlijk, een collega van mij neemt even contact met je op. Komt goed!
Anoniem 2008-11-13
( 0 )

Handig deze tips,ik ga naar mijn goedkeuringen meteen aan de slag
thanx JT
gr
Jtoonders, 2008-11-13
( 0 )

Goed om te horen, veel succes!
Lamore, 2008-12-16
( +1 )

Een artikel waar je veel aan hebt, bedankt
Scarlett, 2009-02-09
( +2 )

Erg interessant!
Maar hoe doe ik dit precies, ik wil graag mijn link plaatsen op mijn hyve, help me please.....
Jtoonders, 2009-02-11
( 0 )

Bij "Events, tips en advertenties" kun je dat toevoegen op Hyves. Zie je? Stuur me anders even een privé berichtje mocht het niet lukken. Succes!
Malaika, 2009-03-15
( 0 )

Bedankt voor de tips, deze ga ik zeker gebruiken!
Byenna, 2009-03-30
( +1 )

Geweldige tips! kan ik weer ff verder
Renatev89, 2009-05-04
( 0 )

Bij mijn profiel staan een aantal namen, zoals msn en yahoo volgens mij, betekend het dat als die er staan, dat je artikel daar dus al staat?
Jtoonders, 2009-05-04
( 0 )

Nee, want dat staat er standaard. Als je daar bezoekers vandaan ziet komen betekend dat wel dat je artikelen dus al vindbaar zijn via de zoekmachines.
Quilter1, 2009-08-31
( 0 )

Doorlinkknoppen? Nooit gezien, ik ga meteen kijken. Moet je dan ook lid worden van die andere sites?
Quilter1, 2009-08-31
( 0 )

Ja dus, je moet lid worden. Maakt niet uit. Voor mij is alleen youpa van toepassing, aangezien mijn artikelen geen nieuwswaarde hebben. Maar een startpagina maken met favoriete artikelen, dat is ook een interessant idee.
Hamawillow, 2009-09-03
( 0 )

Bedankt !
Ivdb, 2009-09-28
( 0 )

Heel interessant allemaal. Jammer genoeg lukt het mij niet eens om een artikel
te plaatsen of infoyo zelf, titel geen probleem maar als ik aan alinea 1 begin kan ik niet bewerken, er gebeurt niks meer dan, jammer want ik schrijf heel graag.

Toos, 2009-09-30
( 0 )

@Ivdb: wat voor browser gebruik je?
En staat javascript wel aan?
Jokke, 2009-10-01
( 0 )

Ik kom nog terug. Hopelijk kunnen belgen ook op nederlandse sites.
Marco, 2009-10-21
( 0 )

Http://infex.woelmuis.nl/09185.html
Ruben1973, 2009-11-30
( 0 )

Ik heb een eigen website waar ik en link heb staan naar mijn artikel, en daarnaast beheer ik ook nog 10 startpaginas, ook daar staan op elke pagina een link.
Mijn manier om mezelf te promoten.Om infoyo te promoten staat er op elke startpagina een banner van infoyo, plus een tekstlink naar infoyo,in totaal dus 30 links naar infoyo/mezelf op 10 paginas. De banners en tekstlinks naar infoyo zijn verkrijgbaar bij een affiliate marketing site, en per aan melding van nieuwe auteurs verdien je nog eens 1.40 per auteur, als ze een artikel schrijven.
Isabeau, 2010-01-09
( 0 )

Hallo,ik ben net begonnen met artkels schrijven op infoyo.Maar er is nog geen artikel gekeurd dus weet ik nog niet of ik goed bezig ben.Toch wil ik even kwijt dat ik jouw artikel leerrijk is en hoop het in de toekomst te kunnen gebruiken.Ik denk dat ik dan nog van me laat horen.
Jeltsje1988, 2010-01-12
( 0 )

Hallo, ik heb even een vraagje over de tijd die erover heen gaat wat het keuren van een artikel betreft. ik heb gisteren eentje geschreven, en hoe lang kan het dan duren voor het gekeurd is en geplaatst wordt ??
Ingrid27, 2010-02-10
( 0 )

Hallo,
Kan iemand mij uitleggen hoe ik zoiets op internet moet zetten, zodat ik meer lezers krijg?
Johnpechtold, 2010-03-16
( 0 )

Hai Jtoonders,

Gaaf artikel. Ik heb er wel wat aan en zal er zeker gebruik van maken. Ik heb zelf een website waar oa affiliate werk op staat, allerlei info over de online gokwereld en een stuk geschiedenis erover. Uiteraard al aardig wat materiaal waar ik wat mee verdien. Ik heb eigenlijk NUL kennis over het bouwen van een website maar heb in december het boek Dreamweaver gekocht en leer het mezelf. Voor mijn website zijn het dus ook handige tips.

Bedankt.

John
Dustria, 2010-05-03
( 0 )

Heel nuttig, bedankt!
Bodiien, 2010-10-22
( -1 )

Mien68, 2011-02-23
( 0 )

Hallo, ik heb gisteren 2 artikelen geschreven, maar ik zie er niets van terug.
De foutjes verbeterd, opgeslagen en op de knop publiceren gedrukt en normaal krijg je dan een berichtje..nu dus niet, zijn mijn artikelen nu verloren gegaan? zo jammer van de tijd, vind je niet?

groetjes willemien
Plaats een reactie
Naam:
E-mailadres:

Reactie:
      Home   -   Aanmelden   -   Top artikelen   -   Nieuwe artikelen   -   Sitemap   -   Help   -   Links   -   Privacy policy   -   Contact
Copyright © 2018 - Infoyo.nl