X

Sinterklaasgedichten maak je simpel, snel en origineel!

  • Ontvang 5 originele gedichten
  • Volledig gepersonaliseerd
  • In 2 minuten klaar!
Ga naar sinterklaasgedichten.net
Infoyo
Vragen en antwoorden
Zoek artikelen:

Enquete iPhone 4

Ontvang het laatste nieuws over "Computers en internet" en maak kans op 1000 euro cash.
Laat nu je e-mailadres achter. Speel gratis mee.


Bloggers en weblogs

Venster sluiten

Maak een melding van dit artikel
Selecteer de motivatie van je melding:
Spam / reclame Misleidende of onduidelijke inhoud
Lage inhoudelijke kwaliteit Niet Nederlands
Erotische inhoud Artikel bestaat reeds op internet
Gokken / Illegale promotie Andere reden...

Omschrijf de motivatie van je melding:
Venster sluiten

Stuur dit artikel door
Je naam:
Je e-mailadres:
E-mailadres ontvanger:
Artikelscore
0
  Goed artikel ( 0 )
  Slecht artikel ( 0 )
RSS van Normyo Normyo Auteur op infoyo sinds
12 November 2008


Bekijk het profiel van Normyo
Datum: 05-01-2009
Auteur: Normyo
De blogger is volgens veel mensen, die zelf niet bloggen, een vreemd mens. Hij of zij schrijft verhalen en publiceert ze, zodat iedereen ze kan lezen. Zelfs mensen die hij niet kent. Maar is de blogger echt zo vreemd?

Verhalen vertellen

Eén van de bekendste, maar meest over het hoofd geziene, eigenschappen van mensen is het vertellen van verhalen. We vinden het heerlijk om elkaar verhalen te vertellen. Sommige zijn er beter in dan anderen, maar we vertellen elkaar allemaal verhalen.

En dat is ook wat bloggers doen. Sommige nemen de verhalen van anderen en vertellen deze door. Anderen vertellen hun eigen verhalen. Maar uiteindelijk doet een blogger niet veel anders, dan die leuke buurman met zijn leuke verhalen tijdens verjaardagen. Het verschil is alleen maar, dat het verhaal van de blogger veel langer beschikbaar is, dan die ene verjaardag.

Bloggen door bloggers

Er is wel een verschil tussen verhalen vertellers tijdens verjaardagen of in andere situaties en een blogger. Maar dat verschil ligt niet op het punt van het verhalen vertellen. Waar een verhalen verteller eigenlijk een optreden weggeeft en even in de belangstelling wil staan, wil een blogger iets anders. Of eigenlijk streven bloggers naar andere doelen.

Zo wil de ene blogger erkenning voor zijn verhalen. Bijvoorbeeld in de vorm van de reacties op zijn blogs. Of in de vorm van veel bezoekers, volgens zijn weblog statistieken. Een andere blogger wil juist instemming met zijn mening zien in de reacties. Een derde blogger wil gewoon zijn verhaal kwijt aan zijn familie en vrienden en hun laten weten dat alles goed is. En een vierde blogger wil iedereen overtuigen van zijn gelijk. En zo heeft ieder blogger eigenlijk zijn eigen verhaal, dat vaak pas blijkt als hij of zij een flink aantal blogs heeft geproduceerd.


Reacties op dit artikel
Wees de eerste die een reactie plaatst!
Plaats een reactie
Naam:
E-mailadres:

Reactie:

Auto en vervoer Computers en internet Dier en natuur Electronica Eten en drinken Financieel Hobby en vrije tijd Huis, tuin en wonen Kunst en cultuur Mens en gezondheid Mijn mening over... Muziek, Tv en films Samenleving en ontwikkeling School en studie Sport Vakantie en vermaak Wetenschap Zakelijk
      Home   -   Aanmelden   -   Top artikelen   -   Nieuwe artikelen   -   Sitemap   -   Help   -   Links   -   Privacy policy   -   Contact
Copyright © 2018 - Infoyo.nl