X

Sinterklaasgedichten maak je simpel, snel en origineel!

  • Ontvang 5 originele gedichten
  • Volledig gepersonaliseerd
  • In 2 minuten klaar!
Ga naar sinterklaasgedichten.net
Infoyo
Vragen en antwoorden
Zoek artikelen:

Enquete iPhone 4

Ontvang het laatste nieuws over "Computers en internet" en maak kans op 1000 euro cash.
Laat nu je e-mailadres achter. Speel gratis mee.


Artikelen op Infoyo

Venster sluiten

Maak een melding van dit artikel
Selecteer de motivatie van je melding:
Spam / reclame Misleidende of onduidelijke inhoud
Lage inhoudelijke kwaliteit Niet Nederlands
Erotische inhoud Artikel bestaat reeds op internet
Gokken / Illegale promotie Andere reden...

Omschrijf de motivatie van je melding:
Venster sluiten

Stuur dit artikel door
Je naam:
Je e-mailadres:
E-mailadres ontvanger:
Artikelscore
+3
  Goed artikel ( +5 )
  Slecht artikel ( -2 )
RSS van Normyo Normyo Auteur op infoyo sinds
12 November 2008


Bekijk het profiel van Normyo
Datum: 05-03-2009
Auteur: Normyo
Als ik kijk naar mijn eigen artikelen en de top artikelen op Infoyo, dan krijg je daar een mooi beeld van de huidige tijdsgeest te zien. Zo heb ik momenteel 350 artikel op Infoyo. Maar op een dag worden daar maar een flinke honderd van bekeken.

Meest bekeken

Vandaag is het meest bekeken artikel "Oplossingen voor Belbingroepsrollen", samen met het artikel "De Nederlandse cultuur en respect". Beide artikelen waren op het moment van meten vijf keer bekeken.

Mijn meest bekeken artikel sinds ik in november 2008 begonnen ben is "Empyrische cyclus" met 278 bezoekers.

Het meest bekeken artikel op Infoyo is "Je computer opschonen" van de auteur Changy. Dat kan overigens een paar redenen hebben:
  • De auteur maakt heel veel reclame voor haar artikelen of
  • ze heeft een grote vriendenkring, die regelmatig haar artikel leest. Of
  • ze voelt precies aan wat er leeft onder de gebruikers van internet op dit moment.

Inzicht in de tijdgeest

Een organisatie die op dit moment een sterk inzicht heeft in de tijdgeest van vandaag de dag is Google. Aan de zoekopdrachten die mensen geven kan zij zien wat er leeft onder het gros van de mensheid, die gebruik maakt van internet. Waar liggen hun interesses en vragen, want dat zijn de zoekopdrachten die ze uitvoeren. Google deelt die informatie met ons via twee systemen de eerste is Trends en de andere is Insights for search.

Helaas kun je op Google trends niet zien wat op dit moment de meest gezochtr woorden zijn in Nederland. Maar de Verenigde Staten is ook wel leuk om te zien. Als je gaat kijken op Google insights for search, dan kun je meer informatie krijgen. Dan zie je bijvoorbeeld dat de laatste zeven dagen Hyves sterk in de belangstelling staat in Nederland. Terwijl de vliegtuigramp met de Boeing van Turkish Airlines een snelle stijger is. De tijdgeest van de laatste zeven dagen heeft dus vooral met het nieuws te maken.

Google insights for search kun je toevoegen aan je iGoogle pagina, zodat je op ieder moment van de dag kunt zien, wat de belangrijkste zoekbegrippen zijn. Het zijn wel de wereldwijd sterkst stijgende zoekbegrippen die getoond worden. Maar wat je mooi kunt zien, is welke delen van de wereld op een bepaald moment wakker zijn.

Maar als je dus veel bezoekers wilt krijgen in een korte tijd, dan is het een idee, om je artikelen te richten op de zoekwoorden die aan het stijgen zijn. Hou er alleen wel rekening mee, dat als het onderwerp uit de interesse van het algemene publiek valt, je artikel niet meer gevonden wordt.

In zekere zin is de kunst dus om artikelen te schrijven, die altijd interessant zijn. En dan komt het dus neer op artikelen over seksualiteit, voedsel, onderwijs, politiek, veiligheid en relaties. Onderwerpen die al sinds jaar en dag in de belangstelling staan van mensen.


Reacties op dit artikel
Tiara, 2009-03-05
( 0 )

Gefeliciteerd met het behalen van de mijlpaal van 350 artikelen!
Normyo, 2009-03-05
( 0 )

Dank je wel Tiara.
Juleke, 2009-03-05
( 0 )

Hoi Normyo,

Ik weet dat het een onbescheiden vraag is, maar ik ben heel erg benieuwd hoeveel je nou gemiddeld per maand verdient. Ikzelf ben nu bijna 2 maanden auteur en de teller is net over de 20 dollar heen.

In ieder geval gefeliciteerd met je 350ste!

Groetjes,

Juul.
Amanji, 2009-03-05
( 0 )

Wow 350 en ik heb net mijn eerste geschreven!!
zal wel een tijdje duren dat ik zover ben
Normyo, 2009-03-05
( 0 )

Valt toch wel mee, als je iedere dag 5 artikelen schrijft, is het zo gebeurd. Dan kan het in 70 dagen of net iets meer dan 2 maanden. Maar ja, dan verdwijnen er 80 artikelen zo in de categorie√ęn van Infoyo.

Maar succes met schrijven, als je het leuk vindt, dan heb je 350 voordat je het door hebt.
Matthijsjuh, 2009-03-10
( 0 )

Goed gedaan!
Plaats een reactie
Naam:
E-mailadres:

Reactie:

Auto en vervoer Computers en internet Dier en natuur Electronica Eten en drinken Financieel Hobby en vrije tijd Huis, tuin en wonen Kunst en cultuur Mens en gezondheid Mijn mening over... Muziek, Tv en films Samenleving en ontwikkeling School en studie Sport Vakantie en vermaak Wetenschap Zakelijk
      Home   -   Aanmelden   -   Top artikelen   -   Nieuwe artikelen   -   Sitemap   -   Help   -   Links   -   Privacy policy   -   Contact
Copyright © 2018 - Infoyo.nl