X

Sinterklaasgedichten maak je simpel, snel en origineel!

  • Ontvang 5 originele gedichten
  • Volledig gepersonaliseerd
  • In 2 minuten klaar!
Ga naar sinterklaasgedichten.net
Infoyo
Vragen en antwoorden
Zoek artikelen:

Enquete iPhone 4

Ontvang het laatste nieuws over "Computers en internet" en maak kans op 1000 euro cash.
Laat nu je e-mailadres achter. Speel gratis mee.


Internetinkomsten

Venster sluiten

Maak een melding van dit artikel
Selecteer de motivatie van je melding:
Spam / reclame Misleidende of onduidelijke inhoud
Lage inhoudelijke kwaliteit Niet Nederlands
Erotische inhoud Artikel bestaat reeds op internet
Gokken / Illegale promotie Andere reden...

Omschrijf de motivatie van je melding:
Venster sluiten

Stuur dit artikel door
Je naam:
Je e-mailadres:
E-mailadres ontvanger:
Artikelscore
0
  Goed artikel ( +2 )
  Slecht artikel ( -2 )
RSS van Carina03 Carina03 Auteur op infoyo sinds
17 Augustus 2008


Bekijk het profiel van Carina03
Datum: 17-04-2009
Auteur: Carina03
Ik heb me aangemeld bij verschillende sites waar je wat kunt verdienen, soms moet je wat. Vol goede moed sortte ik mij op het "verdienen".

De sites

Ik heb mij al dan niet al langere of kortere tijd aangemeld voor de sites: Goudmail, Goudbrief, Geldrace, Betaalde mails, Ladymail, Euroclix en Moneymiljonair. Veel sites, niet waar? Maar zoals ik al zei, de nood is hoog. Wat mij bij bijna al deze sites het meest opvalt is dat je als je begint een hele stapel enquêttes voor je kiezen krijgt, op iedere site dezelfde met dezelfde vragen. Zijn deze eenmaal ingevuld dan wordt het verdienen al meteen een stuk minder, je mag ze 1x per maand invullen en nieuwe komen er niet. De betaalde kliks blijven op elke site achterwege, ze staan wel in het lijstje van verdienen maar zijn zoals dat overal zo mooi staat  "not availeable". Ook kom je op bijna elke site dezelfde spelletjes tegen die je gratis kunt spelen of tegen betaling, spelletjes die je op de daarvoor betemde pagina's ook tegen komt. Dan zijn er nog de zogenaamde reffarrals, geeft je vriend of familielid zich op met jouw link dan krijg je extra geld plus ook nog tussen de 10 en 20% van hun verdiensten. Het duurt wel lang voordat je dat geld krijgt want de enquêttes die zij invullen worden niet meteen bijgeschreven en de e-mailtjes die ze krijgen zijn per dag ongeveer 2 cent waard. De opbrengsten die zij binnen moeten brengen liggen tussen de 20 en 35 cent. Bij ladymail heb ik me ingeschreven nadat ik hierover gelezen had op infoyo. Deze site ligt al vanaf dat ik lid ben en dat is nu ongeveer 1 maand, plat omdat er onderhoud gepleegd wordt, geen betaalde e-mails, geen lijstjes invullen, geen betaalde kliks maar wel elke dag een quiz van 12 vragen, elk goed antwoord is 2 punten waard dus heb je een gegarandeerde opbrengst. Ladymail is ook het snelste met uitbetaling wat punten betreft, ze betalen al uit vanaf 5 euro = 5000 punten. De uitbetaling zelf gaat via moneybookers, waar je een rekening moet aanmaken waardoor het wel lang duurt en je moet alles invullen, zelfs de iban/bic-code van je bank en je betaald 1 euro afhandelingskosten, die gaan dus weer van je verdiensten af. Al met al dus flink wat werk voor een paar extra centen. Euroclix gaf vroeger nog 2 clix per e-mail maar dat is al langere tijd 1 cent geworden met tussendoor een nieuwe enquêtte voor 15 clix. Bij euroclix heb ik het probleem dat de mails niet aankomen in mijn postvak, al mijn instellingen nog eens nagekeken maar daaraan ligt het niet. Nu moet ik inloggen via internet en de diverse onderwerpen langsgaan omdat ze ook geen link hebben naar ontvangen e-mails. De beste is volgens mij Moneymiljonair, je krijgt een aardig aantal mailtjes binnen waaronder regelmatig ook enquêttes en onderzoekjes waar je weer extra parels voor krijgt. Op de site kun je gratis een spelletje spelen waarmee je ook weer parels kunt verdienen en een puzzel oplossen waarvoor je 2500 parels krijgt. Ze zijn ook het beste met uitbetalen, voor dezelfde aantallen mailtjes krijg je bij moneymiljonair €12,50, bij de rest hangt dat rond 10 euro.

Bijverdienen

Is dit nu leuk om te doen? Nee, maar alle kleine beetjes helpen. Voor leuk moet je hier zijn, geen extra spelletjes of kliks maar gewoon leuke of interessante onderwerpen. Kijken wat de mensen je te vertellen hebben, af en toe reageren en zelf ook eens iets horen van de anderen. De opbrengsten zijn laag maar het is wel gezellig en goed voor de gezondheid om van je af te schrijven en om te zien dat je er niet alleen voorstaat, dat er ook anderen zijn met dezelfde problemen, humor en een helpende hand.

Reacties op dit artikel
Carina03, 2009-04-17
( 0 )

Nog nooit van gehoord, ga ik meteen doen
Sawadu, 2009-04-19
( 0 )

Ik ben al een tijdje bezig met verschillende verdien sites,zoals Cassier,Jiggy,Moneyplace,5euromail en Moneymiljonair.Bij de laatste heb ik nu het meeste verdient,staat nu iets van 60euro op mijn rekening en binnenkort ga ik het laten uitbetalen.
Leuk om te doen!
Shaima, 2009-05-14
( 0 )

Ben het met je eens, ook voor wat betreft Moneymiljonairs. Maar dan wil ik je toch nog wijzen op Zinngeld, deze komt op mij net zo prettig over als Money miljonairs.
Ik heb hieronder de link om te kijken, moet je maar kopieren.
http://www.zinngeld.nl/index.php?page=signup&reflink=lid280267
Ik heb hier nog geen ervaring met uitbetaling, maar ligt wel qau verdiensten op het zelfde niveau als Moneymiljonairs. Ik overweeg ook om de andere op te zeggen.
Olga, 2009-08-19
( +1 )

Gpt lijst nakijken
ladymail is niet te vetrouwen
wacht al anderhalf jaar op uitbetaling
Moneymiljonair is top
Moneyplace.nl is goed
goudmails is ook een aanrader
Plaats een reactie
Naam:
E-mailadres:

Reactie:

Auto en vervoer Computers en internet Dier en natuur Electronica Eten en drinken Financieel Hobby en vrije tijd Huis, tuin en wonen Kunst en cultuur Mens en gezondheid Mijn mening over... Muziek, Tv en films Samenleving en ontwikkeling School en studie Sport Vakantie en vermaak Wetenschap Zakelijk
      Home   -   Aanmelden   -   Top artikelen   -   Nieuwe artikelen   -   Sitemap   -   Help   -   Links   -   Privacy policy   -   Contact
Copyright © 2018 - Infoyo.nl