X

Sinterklaasgedichten maak je simpel, snel en origineel!

  • Ontvang 5 originele gedichten
  • Volledig gepersonaliseerd
  • In 2 minuten klaar!
Ga naar sinterklaasgedichten.net
Infoyo
Vragen en antwoorden
Zoek artikelen:

Schrijf een artikel!Computers en internet / Overige RSS


Internetinkomsten
Geplaatst op 17-04-2009 door Carina03 in de categorie Computers en internet / Overige
Ik heb me aangemeld bij verschillende sites waar je wat kunt verdienen, soms moet je wat. Vol goede moed sortte ik mij op het "verdienen".
De computer Wii voor de sportievelingen onder ons
Geplaatst op 14-04-2009 door Rolanne in de categorie Computers en internet / Overige
De Wii is een feit. In revalidatiecentra wordt de hippe spelcomputer welke je, liggend, vanuit je al dan niet rijdende bed, middels een gadget het kekke stuurtje, kunt bedienen, als therapie onderdeel ingezet.
De beste zijn
Geplaatst op 18-03-2009 door Normyo in de categorie Computers en internet / Overige
Wat is de behoefte van bedrijven om de beste te zijn in hun categorie? De meeste bedrijven weten toch, dat het beste wat mogelijk is onbetaalbaar is of onbetaalbaar gevonden wordt. Daarbij verschilt per mens wat hij of zij het beste vindt.
Artikelen op Infoyo
Geplaatst op 09-03-2009 door Normyo in de categorie Computers en internet / Overige
Als ik kijk naar mijn eigen artikelen en de top artikelen op Infoyo, dan krijg je daar een mooi beeld van de huidige tijdsgeest te zien. Zo heb ik momenteel 350 artikel op Infoyo. Maar op een dag worden daar maar een kleine honderd van bekeken.
Computer problemen
Geplaatst op 09-03-2009 door Samuel in de categorie Computers en internet / Overige
Computer, iedereen heeft er mee te maken. Jij waarschijnlijk ook. Maar er zijn ook veel problemen mee als je onervaren bent. Dan kun je bepaalde dingen doen. Ik zal er een paar noemen.
Artikelen op Infoyo
Geplaatst op 05-03-2009 door Normyo in de categorie Computers en internet / Overige
Als ik kijk naar mijn eigen artikelen en de top artikelen op Infoyo, dan krijg je daar een mooi beeld van de huidige tijdsgeest te zien. Zo heb ik momenteel 350 artikel op Infoyo. Maar op een dag worden daar maar een flinke honderd van bekeken.
Chatten en dreiging
Geplaatst op 04-03-2009 door Normyo in de categorie Computers en internet / Overige
Hoewel veel ouders vinden, dat hun kinderen teveel op internet zitten en daardoor te weinig lezen. Vergeten veel ouders, dat het gros van de kinderen op internet zitten te lezen. Nog erger ze zitten te lezen, terwijl ze aan het communiceren zijn. Ze...
Zonder internet
Geplaatst op 02-03-2009 door Lamore in de categorie Computers en internet / Overige
Hoe afhankelijk of verslaafd zijn we, als we opeens zonder internet zijn? In hoeverre is het internet ingeburgerd in ons dagelijks leven en kunnen we nog wel zonder?
Emoticons toevoegen op msn, zoeken naar emoticons en wat handige tips.
Geplaatst op 26-02-2009 door Wr1991 in de categorie Computers en internet / Overige
Kleine tutorial voor het toevoegen van emoticons op msn, wat handige tips,het zoeken naar emoticons, en de trefwoorden die je kan gebruiken.
Tactical Ops een online shooter.
Geplaatst op 23-02-2009 door Bramovski in de categorie Computers en internet / Overige
Toen in Juli 2000 Tactical Ops 1.2 †werd uitgebracht had waarschijnlijk niemand verwacht dat het spel†ongeveer negen jaar later†nog steeds geliefd zou zijn onder vele gamers. Het spel dat eerst een MOD†was van Unreal Tournament maar later een...
      Home   -   Aanmelden   -   Top artikelen   -   Nieuwe artikelen   -   Sitemap   -   Help   -   Links   -   Privacy policy   -   Contact
Copyright © 2018 - Infoyo.nl