X

Sinterklaasgedichten maak je simpel, snel en origineel!

  • Ontvang 5 originele gedichten
  • Volledig gepersonaliseerd
  • In 2 minuten klaar!
Ga naar sinterklaasgedichten.net
Infoyo
Vragen en antwoorden
Zoek artikelen:

Enquete iPhone 4

Ontvang het laatste nieuws over "Computers en internet" en maak kans op 1000 euro cash.
Laat nu je e-mailadres achter. Speel gratis mee.


De iPad van Apple

Venster sluiten

Maak een melding van dit artikel
Selecteer de motivatie van je melding:
Spam / reclame Misleidende of onduidelijke inhoud
Lage inhoudelijke kwaliteit Niet Nederlands
Erotische inhoud Artikel bestaat reeds op internet
Gokken / Illegale promotie Andere reden...

Omschrijf de motivatie van je melding:
Venster sluiten

Stuur dit artikel door
Je naam:
Je e-mailadres:
E-mailadres ontvanger:
Artikelscore
+2
  Goed artikel ( +2 )
  Slecht artikel ( 0 )
RSS van Monique1965 Monique1965 Auteur op infoyo sinds
02 September 2008


Bekijk het profiel van Monique1965
Datum: 11-10-2010
Auteur: Monique1965
De iPad is de grote broer van de iPhone en iPod touch, en draait op hetzelfde besturingssysteem. De iPad is een computer met en multi-touch scherm van 9.7 inch. Met de iPad kunt u e-mailen, browsen op het internet, muziek luisteren, films kijken, gamen en boeken lezen. In dit artikel meer informatie over de iPad.

Info iPad

Info iPad De iPad draait op het besturingssysteem iOS. iOS heette voorheen iPhone OS en is ontwikkeld door Apple. Het besturingssysteem neemt minder dan 240 megabyte in beslag  voor de opslag. iOS wordt bestuurd met de vinger, door te drukken en te slepen. Door de ingebouwde versnellingsmeter kan het scherm om de Y-as draaien.
Het beginscherm van de iPad bevat de icoontjes van de applicaties.
iOs wordt steeds opnieuw verbeterd. Met de iOS 3.0 werd het mogelijk om te kopiŽren, knippen en plakken.  De gebruiker hoeft maar met de iPhone of iPod te schudden om een willekeurig lied af te spelen, 11 beginschermen voor de applicaties ect.
Met de iOS 4.0 zijn een aantal functies nog meer verbeterd. Zo kun je bijvoorbeeld meerdere applicaties gelijk gebruiken en mappen aanmaken waarin je de applicaties kunt plaatsen. Een vernieuwde mailapplicatie en iBooks.
In september is iOS 4.1 uitgekomen. Het Game Center en iTunes Ping worden toegevoegd, de nieuwe functie van iTunes.
In november komt waarschijnlijk de nieuwe iOS voor de iPad beschikbaar. Het moet dan mogelijk worden om te printen vanaf de iPad via WiFi. Of om via de iPad, iPhone, iPod muziek op een stereo of Apple TV te kunnen sturen; Airplay.
De techniek staat dus niet stil.

Via de App Store heb je toegang tot meer dan 200.000 programma's.  Niet alleen voor de IPhone en IPod touch, maar ook ook te gebruiken voor de IPad. De programma's staan geordend per categorie zoals games, sociale netwerken, lifestyle ect. In de App Store vindt je het Genius symbool. Als je op het symbool tikt dan krijg je, op basis van programma's die je al hebt gedownload, aanbevelingen voor nieuwe titels. Handig om programma's te filteren.

IPad kopen

Wil je een iPad kopen dan kun je kiezen uit verschillende opties.
Wil je de iPad gebruiken op vaste plekken waar WiFi aanwezig is of wil je continu verbonden zijn?
Wil je overal online kunnen zijn of ben je veel onderweg en wil je de iPad ook als navigatie gebruiken dan kun je het beste voor iPad Wifi + 3G kiezen. Bij de 3G versie is de videokwaliteit slechter door het 3G signaal.  Wil je overal kunnen internetten dan moet je er ook een  3G data abonnement bijnemen. Het is dus even goed oriŽnteren welke iPad er het beste bij je past.
De prijzen voor de iPad WiFi
16 Gb  Ä 499,00
32 Gb  Ä 599,00
64 Gb  Ä 699,00

Voor de iPad 3G moet u  Ä 100,00 bij de prijs optellen.

Reacties op dit artikel
Wees de eerste die een reactie plaatst!
Plaats een reactie
Naam:
E-mailadres:

Reactie:

Auto en vervoer Computers en internet Dier en natuur Electronica Eten en drinken Financieel Hobby en vrije tijd Huis, tuin en wonen Kunst en cultuur Mens en gezondheid Mijn mening over... Muziek, Tv en films Samenleving en ontwikkeling School en studie Sport Vakantie en vermaak Wetenschap Zakelijk
      Home   -   Aanmelden   -   Top artikelen   -   Nieuwe artikelen   -   Sitemap   -   Help   -   Links   -   Privacy policy   -   Contact
Copyright © 2018 - Infoyo.nl