X

Sinterklaasgedichten maak je simpel, snel en origineel!

  • Ontvang 5 originele gedichten
  • Volledig gepersonaliseerd
  • In 2 minuten klaar!
Ga naar sinterklaasgedichten.net
Infoyo
Vragen en antwoorden
Zoek artikelen:

Enquete iPhone 4

Ontvang het laatste nieuws over "Computers en internet" en maak kans op 1000 euro cash.
Laat nu je e-mailadres achter. Speel gratis mee.


Online een portfolio bijhouden als freelance copywriter

Venster sluiten

Maak een melding van dit artikel
Selecteer de motivatie van je melding:
Spam / reclame Misleidende of onduidelijke inhoud
Lage inhoudelijke kwaliteit Niet Nederlands
Erotische inhoud Artikel bestaat reeds op internet
Gokken / Illegale promotie Andere reden...

Omschrijf de motivatie van je melding:
Venster sluiten

Stuur dit artikel door
Je naam:
Je e-mailadres:
E-mailadres ontvanger:
Artikelscore
+3
  Goed artikel ( +3 )
  Slecht artikel ( 0 )
RSS van Tane Tane Auteur op infoyo sinds
04 Maart 2009


Bekijk het profiel van Tane
Datum: 06-01-2011
Auteur: Tane
Technisch en creatief schrijven is voor een copywriter misschien een peulenschil, je zult altijd met opdrachtgevers werken om er daadwerkelijk aan te kunnen verdienen. Veel copywriters werken dan ook aan een portfolio. Het is een collectie van geslaagde projecten uit het verleden. Dit portfolio is meestal in de vorm van brochures of webteksten. Zelfs wanneer je een beginner bent het op het gebied van copywriting, kun je een portfolio maken van eigen teksten om je eerste klus binnen te halen.

Een portfolio maken als beginnende copywriter

Ook als beginnende copywriter kun je een online portfolio maken. Bedenk in dat geval een fictief product of een service om mee te starten. Schrijf zakelijke teksten voor dit product of deze service. Je kunt met een websitebouwer of grafisch ontwerper praten om je teksten om te zetten in een website. Het kan geld kosten om een grafisch ontwerp of website te laten maken, maar het is de investering zeker waard.

Tips voor een goed online portfolio

Wanneer je website met portfolio online staat, dan kunnen opdrachtgevers op elk tijdstip en vanaf elke locatie je vorige projecten inzien. De website kan helpen bij het binnenhalen van opdrachten. Zorg dat de eventuele opdrachtgevers duidelijk contact met je kunnen opnemen via de website. Je kunt je telefoonnummer of een online contactformulier op de website plaatsen.

Als schrijver moet je ook letten op de door jou gebruikte grammatica en punctuatie. Een portfolio met veel grammaticale fouten zal voor eventuele opdrachtgevers niet aantrekkelijk zijn. Een klant denkt namelijk als volgt: "Als de schrijver zo denkt over goede grammatica, hoe denkt hij of zij dan over een goed product?". Dubbelcheck dus altijd de grammatica en punctuatie in je teksten.

Reacties op dit artikel
Wees de eerste die een reactie plaatst!
Plaats een reactie
Naam:
E-mailadres:

Reactie:

Auto en vervoer Computers en internet Dier en natuur Electronica Eten en drinken Financieel Hobby en vrije tijd Huis, tuin en wonen Kunst en cultuur Mens en gezondheid Mijn mening over... Muziek, Tv en films Samenleving en ontwikkeling School en studie Sport Vakantie en vermaak Wetenschap Zakelijk
      Home   -   Aanmelden   -   Top artikelen   -   Nieuwe artikelen   -   Sitemap   -   Help   -   Links   -   Privacy policy   -   Contact
Copyright © 2018 - Infoyo.nl