X

Sinterklaasgedichten maak je simpel, snel en origineel!

  • Ontvang 5 originele gedichten
  • Volledig gepersonaliseerd
  • In 2 minuten klaar!
Ga naar sinterklaasgedichten.net
Infoyo
Vragen en antwoorden
Zoek artikelen:

Enquete iPhone 4

Ontvang het laatste nieuws over "Computers en internet" en maak kans op 1000 euro cash.
Laat nu je e-mailadres achter. Speel gratis mee.


Nujij, internetconversatie

Venster sluiten

Maak een melding van dit artikel
Selecteer de motivatie van je melding:
Spam / reclame Misleidende of onduidelijke inhoud
Lage inhoudelijke kwaliteit Niet Nederlands
Erotische inhoud Artikel bestaat reeds op internet
Gokken / Illegale promotie Andere reden...

Omschrijf de motivatie van je melding:
Venster sluiten

Stuur dit artikel door
Je naam:
Je e-mailadres:
E-mailadres ontvanger:
Artikelscore
+2
  Goed artikel ( +2 )
  Slecht artikel ( 0 )
RSS van Carina03 Carina03 Auteur op infoyo sinds
17 Augustus 2008


Bekijk het profiel van Carina03
Datum: 20-10-2008
Auteur: Carina03
Nujij, een pagina waar gewone mensen hun ei kwijt kunnen of gewoon eens op bezoek kunnen gaan om te kijken wat de mensheid zoal bezighoud.

Contact

De nujij-pagina heb ik ontdekt via infoyo waar ik mijn pennevruchten kwijt kon. Ze noemen mij een rondlopende pen omdat ik een mening, nuchtere kijk, vooruitziende blik en dichtersmentaliteit heb. Iemand schreef eens na mijn artikel gelezen te hebben, het leek wel of ze jouw mening letterlijk hadden overgenomen. Dit valt mij steeds vaker op, vooral in talkshows dat de ideeŽn en vooruitzichten van de schrijvers aan het thuisfront, steeds vaker geciteerd worden. Toeval? Op de nujij-pagina is een levendige conversatie gaande tussen mensen die een artikel schrijven en lezers. Dit kan heel gezellig zijn. Natuurlijk zijn er ook ooit mindere opmerkingen, maar die worden door andere "vrienden" dan weer gecorrigeerd. Dit onderling contact mis ik op infoyo. Zo heel af en toe komt er eens een berichtje binnen, dit is zÚ jammer, echt een gemiste kans. Ik roep de auteurs dan ook op om elkaars artikelen ook eens te lezen, voor feedback hoef je niet bang te zijn, vaak kun je ook van commentaar iets leren. De infoyo-pagina is helder, makkelijk te volgen en de berichten zijn langer te volgen dan op nujij, daar sta je op het ene moment in de top 10 en een paar uur later is je bericht al niet meer te zien. Jammer op nu jij vind ik ook dat er veel gekopieŽrde krantenartikelen ingezonden worden, deze drukken mensen die het zelf doen dan weer van hun plaats. De krant en het nieuws zijn dagelijks te lezen en te zien waar en wanneer je maar wil, ik zie liever een persoonlijke reactie door middel van een voorwoord, wat er is gebeurt en hoe jij daar over denkt. Op infoyo heb ik alleen nog maar originele artikelen gezien en dat vind ik dan weer een 10+. Het motto iedereen kan leren schrijven staat op infoyo hoog in het vaandel.

Menselijk

Fouten maken, stomme dingen zeggen, verkeerd begrijpen, al deze dingen zijn menselijk. Soms kom je iets tegen of wordt er iets geschreven waar jij het helemaal niet mee eens bent of waarvan je weet dat het niet klopt. De kunst is dan om op een openhartige, eerlijke en open manier je mening respectvol aan de auteur, die toch erg zijn best heeft gedaan, te geven. Aan scheldpartijen, kleineren, discriminatie en uitlachen heeft niemand iets. Probeer het eens, schrijf zelf een artikel, reageer op andere schrijvers en houd de lijnen open voor nieuwe contacten. Je zult zien hoe leuk het kan zijn.

Reacties op dit artikel
Normyo, 2009-12-09
( 0 )

Ik kan het alleen maar met je eens zijn Carina.
Plaats een reactie
Naam:
E-mailadres:

Reactie:

Auto en vervoer Computers en internet Dier en natuur Electronica Eten en drinken Financieel Hobby en vrije tijd Huis, tuin en wonen Kunst en cultuur Mens en gezondheid Mijn mening over... Muziek, Tv en films Samenleving en ontwikkeling School en studie Sport Vakantie en vermaak Wetenschap Zakelijk
      Home   -   Aanmelden   -   Top artikelen   -   Nieuwe artikelen   -   Sitemap   -   Help   -   Links   -   Privacy policy   -   Contact
Copyright © 2018 - Infoyo.nl