X

Sinterklaasgedichten maak je simpel, snel en origineel!

  • Ontvang 5 originele gedichten
  • Volledig gepersonaliseerd
  • In 2 minuten klaar!
Ga naar sinterklaasgedichten.net
Infoyo
Vragen en antwoorden
Zoek artikelen:

Enquete iPhone 4

Ontvang het laatste nieuws over "Computers en internet" en maak kans op 1000 euro cash.
Laat nu je e-mailadres achter. Speel gratis mee.


Online Gamen

Venster sluiten

Maak een melding van dit artikel
Selecteer de motivatie van je melding:
Spam / reclame Misleidende of onduidelijke inhoud
Lage inhoudelijke kwaliteit Niet Nederlands
Erotische inhoud Artikel bestaat reeds op internet
Gokken / Illegale promotie Andere reden...

Omschrijf de motivatie van je melding:
Venster sluiten

Stuur dit artikel door
Je naam:
Je e-mailadres:
E-mailadres ontvanger:
Artikelscore
-1
  Goed artikel ( 0 )
  Slecht artikel ( -1 )
RSS van begreat begreat Auteur op infoyo sinds
05 November 2008


Bekijk het profiel van begreat
Datum: 13-11-2008
Auteur: Begreat
Wie dacht dat online gamen op zijn retour was, heeft het mis. De rage is nog steeds niet uitgeraasd. Er zitten op welk moment dan ook op de dag steeds meer mens online te gamen. Dit varieert van een spelletje poker tot een spelletje darten tegen elkaar.

Je hebt de variant van online gamen met de bekende merken gameconsoles. Deze apparaten hebben een ingebouwde netwerkpoort, waarmee via de eigen prive adsl lijn, online gegamed kan worden met andere spelcomputer gebruikers. Zo kan je met een vriend, buurman of wildvreemde een spelletje spelen. Je zoekt op het net wie online is en gamen maar.

Verder zijn er ook de online games via de normale pc. Dit zijn uiteenlopende spellen. Ook hier wordt via de prive adsl lijn, een verbinding gezocht met meerdere gamers. Zo worden er tijdstippen afgesproken om een bepaalde game te spelen. Zo kan je als team tegen een ander team spelen. Er zijn hier zelfs competities voor. Deze teams dagen een ander team  uit en loggen op hetzelfde tijdstip in. Ze kunnen via chatschermen met elkaar communiceren en zelfs elkaar horen via geluidskaarten en koptelefonen op hun pc. Er worden ook zogenoemde Lan party's georganiseerd. Hier komen honderden gamers bij elkaar. Zij sluiten hun pc aan op een eigen netwerk, zodat ze tegen elkaar kunnen gamen. Dit gebeurt in special ingerichten hallen of zelfs op bungaloparken. Zo'n organisatie huurt een aantal bungalows en zorgt dat hier een aantal netwerkverbindingen worden aangelegd. Bezoekers die zich hiervoor inschrijven, komen met hun pc aan en koppelen deze aan het netwerk. Zo kunnen ze een gehele weekend gamen tegen elkaar. Wat zullen de volgende varianten zijn op het gebied van gamen. Alles is bijna mogelijk. De toekomst zal het uitwijzen. Er is in iedergeval genoeg materiaal voor ieders wens. De diversiteit aan games is onvoorstelbaar groot.

Reacties op dit artikel
Wees de eerste die een reactie plaatst!
Plaats een reactie
Naam:
E-mailadres:

Reactie:
      Home   -   Aanmelden   -   Top artikelen   -   Nieuwe artikelen   -   Sitemap   -   Help   -   Links   -   Privacy policy   -   Contact
Copyright © 2018 - Infoyo.nl