X

Sinterklaasgedichten maak je simpel, snel en origineel!

  • Ontvang 5 originele gedichten
  • Volledig gepersonaliseerd
  • In 2 minuten klaar!
Ga naar sinterklaasgedichten.net
Infoyo
Vragen en antwoorden
Zoek artikelen:

Enquete iPhone 4

Ontvang het laatste nieuws over "Computers en internet" en maak kans op 1000 euro cash.
Laat nu je e-mailadres achter. Speel gratis mee.


Bestandsbeheer van Microsoft Windows

Venster sluiten

Maak een melding van dit artikel
Selecteer de motivatie van je melding:
Spam / reclame Misleidende of onduidelijke inhoud
Lage inhoudelijke kwaliteit Niet Nederlands
Erotische inhoud Artikel bestaat reeds op internet
Gokken / Illegale promotie Andere reden...

Omschrijf de motivatie van je melding:
Venster sluiten

Stuur dit artikel door
Je naam:
Je e-mailadres:
E-mailadres ontvanger:
Artikelscore
+1
  Goed artikel ( +1 )
  Slecht artikel ( 0 )
RSS van Owais Owais Auteur op infoyo sinds
29 Oktober 2009


Bekijk het profiel van Owais
Datum: 02-12-2009
Auteur: Owais
Wanneer we zelf bestanden maken, slaan we die bestanden op. Soms geven we ze een naam of zetten we ze op een plaats waar we achteraf niet zo gelukkig mee zijn. Ook zal er regelmatig grote schoonmaak gehouden moeten worden. Kortom: we ontkomen niet aan bestandsbeheer.

Programma's om bestanden te beheren

Wanneer we zelf bestanden op onze computer hebben gezet, zoals brieven of foto's van onze digitale camera, zullen we die bestanden ook moeten beheren. Onder bestanden beheren vallen zaken als het verplaatsen van bestanden van de ene plaats naar de andere, het verwijderen van bestanden en het wijzigen van de naam van de bestanden. Er zijn verschillende programma's waarmee we dit bestandsbeheer kunnen uitvoeren. We kunnen Windows Verkenner gebruiken of het programma Deze Computer. Maar ook binnen applicaties (zoals Word en Excel) hebben we vaak mogelijkheden.

Bestanden of mappen verplaatsen

We kunnen natuurlijk ook slepen met de linkermuisknop, maar dan moeten we oppassen. Soms is slepen dan verplaatsen en een andere keer is het kopieren. Blijven we bij het slepen op dezelfde schijf, dan zijn we aan het verplaatsen. Slepen we naar een andere schijf, dan zijn we aan het kopieren. Als we tijdens het slepen ook de Ctrl-toets indrukken, zijn we altijd aan het kopieren.

Reacties op dit artikel
Checkandrepair, 2009-12-23
( 0 )

Om bovenstaand verhaal te willen geloven, kan je beter 1 explorer van de verzmet de ontvangkant (eventueel eerst een directory aanmaken) en 1 explorer openen als verzendkant.
Verplaatsen van bestanden eerst kopieeren en bij goed ontvangst (gelijkheid van grootte bestanden) pas verwijderen van de verzendkant
Ann, 2010-09-12
( 0 )

Een gewone pc gebruiker kent niet alle toepassingen met shift en ctrl dus ik vind dit goed. Zelf gebruik ik de vergelijk methode als ik een pc crash heb gehad en bestanden snel moest redden, waardoor ik dan dubbel creeerde.
Open file ori en ook file copie en checken wat ik weg wil.

Mvg

Plaats een reactie
Naam:
E-mailadres:

Reactie:

Auto en vervoer Computers en internet Dier en natuur Electronica Eten en drinken Financieel Hobby en vrije tijd Huis, tuin en wonen Kunst en cultuur Mens en gezondheid Mijn mening over... Muziek, Tv en films Samenleving en ontwikkeling School en studie Sport Vakantie en vermaak Wetenschap Zakelijk
      Home   -   Aanmelden   -   Top artikelen   -   Nieuwe artikelen   -   Sitemap   -   Help   -   Links   -   Privacy policy   -   Contact
Copyright © 2018 - Infoyo.nl