X

Sinterklaasgedichten maak je simpel, snel en origineel!

  • Ontvang 5 originele gedichten
  • Volledig gepersonaliseerd
  • In 2 minuten klaar!
Ga naar sinterklaasgedichten.net
Infoyo
Vragen en antwoorden
Zoek artikelen:

Enquete iPhone 4

Ontvang het laatste nieuws over "Computers en internet" en maak kans op 1000 euro cash.
Laat nu je e-mailadres achter. Speel gratis mee.


Mijn website

Venster sluiten

Maak een melding van dit artikel
Selecteer de motivatie van je melding:
Spam / reclame Misleidende of onduidelijke inhoud
Lage inhoudelijke kwaliteit Niet Nederlands
Erotische inhoud Artikel bestaat reeds op internet
Gokken / Illegale promotie Andere reden...

Omschrijf de motivatie van je melding:
Venster sluiten

Stuur dit artikel door
Je naam:
Je e-mailadres:
E-mailadres ontvanger:
Artikelscore
-1
  Goed artikel ( 0 )
  Slecht artikel ( -1 )
RSS van Virgin Virgin Auteur op infoyo sinds
19 Juli 2009


Bekijk het profiel van Virgin
Datum: 14-01-2010
Auteur: Virgin
Enige tijd geleden nam ik, gesteund door de prijsofferte van een professionele websitebuilder, de beslissing om mijn eigen website te maken.Ik verdiepte mij in de massa artikels die ik hieromtrent kon vinden en kwam tot volgende conclusie:Uw eigen website maken; een fluitje van een cent.

Vol goeie moed

Vol goeie moed bestelde ik een van de paketten, die mij zou helpen om stapsgewijs mijn website te maken en op het net te publiceren.
Ondanks mijn ongeduld, begon ik met het bijgeleverde handboek volledig na te lezen en aantekeningen te maken.
Toen ik het boek gelezen had waren we intussen al een hele tijd verder, maar ik bezat nu ook een heleboel theoretische kennis en vooral een schematische voorstelling van mijn website.

De praktijk

Om de theorie in de praktijk te kunnen omzetten moest ik eerst en vooral het programma op mijn PC installeren en registreren. En toen begon de miserie: Ik kreeg constant melding dat het programma spyware op mijn PC wou installeren. Ik, clever als ik ben, dacht dit op te lossen door de spyware in Quarantaine te plaatsen, maar dat was buiten de waard gerekend. Als ik de spyware geen toegang verleende, kreeg ik het programma ook niet aan de praat.
Toen het programma eindelijk werkte, bleek de definitie "eenvoudig te gebruiken, zelfs zonder voorkennis" een heel andere betekenis te hebben als diegene die ik eraan gegeven had. De theoretische stof leek zo simpel, maar nu kreeg ik mijn pagina nog niet eens bewaard. Een blanco pagina en verder kwam ik niet.

Het resultaat

Ik heb tijdens mijn zoektocht nog een paar andere programma's geprobeerd.
Steeds met het zelfde resultaat.
Mijn eigen website maken zal blijkbaar nog niet voor vandaag zijn.

Reacties op dit artikel
Yellow, 2010-01-14
( 0 )

Net de belastingdienst, we kunnen het niet leuker maken, wel makkelijker. ????
Poehpapa, 2010-04-27
( 0 )

Hoi Virgin,
Ongeveer 2 jaar geleden wilde ik ook meer weten van een website bouwen. Ben op internet gaan zoeken en kwam op de site van de NHA. Hier heb ik de cursus webpagedesigner gedaan, inclusief software, map en alles wat je nodig hebt! Wat ook een mogelijkheid is, is de cursus Dreamweaver. Hiervan heb ik de wat oudere versie gedaan, maar geweldig interessant!
Veel succes!
Stesi, 2010-08-15
( 0 )

Hoi Virgin, ik heb me zelf ook op het website-gebeuren gestort en heb inmiddels (ik begon met de eerste voorbereidingen in maart 2010) al 2 websites online staan. Mijn idee: géén geld uitgeven, je haalt alle benodigde info rechtstreeks van het internet, daartoe bestaan talloze websites, op m'n eerste site (www.budgetplanning.be) heb ik er trouwens enkele links naartoe gezet. Enige kostprijs = webhosting (aankoop domeinnaam + huur webruimte, samen een 30 à 35 euro). Als je nog een specifiek probleem hebt, stuur mij gerust eens een mailtje, ik ben absoluut geen professional, maar kan er intussen goed mee overweg, dus wie weet kan ik helpen?
Plaats een reactie
Naam:
E-mailadres:

Reactie:
      Home   -   Aanmelden   -   Top artikelen   -   Nieuwe artikelen   -   Sitemap   -   Help   -   Links   -   Privacy policy   -   Contact
Copyright © 2018 - Infoyo.nl