X

Sinterklaasgedichten maak je simpel, snel en origineel!

  • Ontvang 5 originele gedichten
  • Volledig gepersonaliseerd
  • In 2 minuten klaar!
Ga naar sinterklaasgedichten.net
Infoyo
Vragen en antwoorden
Zoek artikelen:

Enquete iPhone 4

Ontvang het laatste nieuws over "Computers en internet" en maak kans op 1000 euro cash.
Laat nu je e-mailadres achter. Speel gratis mee.


Lang leve de gemakken van het windows gebruik

Venster sluiten

Maak een melding van dit artikel
Selecteer de motivatie van je melding:
Spam / reclame Misleidende of onduidelijke inhoud
Lage inhoudelijke kwaliteit Niet Nederlands
Erotische inhoud Artikel bestaat reeds op internet
Gokken / Illegale promotie Andere reden...

Omschrijf de motivatie van je melding:
Venster sluiten

Stuur dit artikel door
Je naam:
Je e-mailadres:
E-mailadres ontvanger:
Artikelscore
+1
  Goed artikel ( +2 )
  Slecht artikel ( -1 )
RSS van Marcel50 Marcel50 Auteur op infoyo sinds
30 Oktober 2008


Bekijk het profiel van Marcel50
Datum: 01-02-2011
Auteur: Marcel50
Als zeer regelmatig gebruiker van de pc kom ik zaken tegen die mij regelmatig voor vragen stellen. Oooit in een grijs verleden ben ik begonnen met een monogroom scherm en een dos besturing als eerste computer. Programeren was toen vrij eenvoudig en redelijk uitvoerbaar. Het was een redelijk inzichtelijk programma waarin fouten zeer snel gevonden konden worden.

De vlucht der programmatuur

Eind jaren tachtig begon de programmatuur een vlucht te nemen en volde de diverse besturings systemen elkaar in een razend tempo op. Het was voor een leek niet bij te houden en voor de prof ook niet. Het ene programma was nog niet gelanceerd of het volgend lag al op de plank. De nieuwe versie van van windows volgen elkaar in sneltrein vaart op. Kunnen we dit we bijhouden en is de stabiliteit wel gegarandeerd? Vragen waar de toekomst alleen een antwoord op kan geven.

Waar zijn we nu aangeland?

Nu zijn we dan uitgekoemn bij windows7 en we hebben al een tiental versies gehad sinds 3.1 werd gelanceerd. Hoelang zal windows 7 het laatste nieuwe zijn of ligt zijn opvolger al op de plank klaar. Windows 7 heeft volgens zeggen de stabiliteit van XP met de uitbreidingen van Vista en nieuwe snufjes die alleen 7 heeft. Ik ben nu een gebruiker van 7 en heb hiervoor Vista gehad. Een wereld van verschil is het wel te noemen.Er is niets te veel gezegd over de gebruiksvriendelijkheid en de mogelijkheden voor het aansluiten van rand apparatuur. Mijn printer liet het in Vista regelmatig afweten over de webcam maar niet te praten. Nu met 7 heb ik nergers last van en functioneerd alles naar behoren. Bij het aansluiten zoekt 7 de juiste programma's die bij de apparatuur hoort en instaleerd deze vlekkeloos. Microsoft heeft erkend dat Vista een dweil was en is voor de Vista gebruikers met een upgrate cd gekomen. Die heb ik nu op mijn laptop geinstaleerd wat niet echt heel simpel ging maar als je precies de instructies volgt die je in je scherm krijgt opvolgd dan lukt het wel. Nu staat 7 daar dus ook op en werkt absoluut vlekkeloos. Het openen van meerdere internet pagina's was even zoeken maar met een klik op de rechtermuisknop werd dat ook duidelijk. Nu kan ik als ik dat wil wel 20 pagina's openen en het blijft werken. Lang leve windows 7 en laat het lang duren voor er een opvolger komt.

Reacties op dit artikel
Wees de eerste die een reactie plaatst!
Plaats een reactie
Naam:
E-mailadres:

Reactie:

Auto en vervoer Computers en internet Dier en natuur Electronica Eten en drinken Financieel Hobby en vrije tijd Huis, tuin en wonen Kunst en cultuur Mens en gezondheid Mijn mening over... Muziek, Tv en films Samenleving en ontwikkeling School en studie Sport Vakantie en vermaak Wetenschap Zakelijk
      Home   -   Aanmelden   -   Top artikelen   -   Nieuwe artikelen   -   Sitemap   -   Help   -   Links   -   Privacy policy   -   Contact
Copyright © 2018 - Infoyo.nl