X

Sinterklaasgedichten maak je simpel, snel en origineel!

  • Ontvang 5 originele gedichten
  • Volledig gepersonaliseerd
  • In 2 minuten klaar!
Ga naar sinterklaasgedichten.net
Infoyo
Vragen en antwoorden
Zoek artikelen:

Enquete iPhone 4

Ontvang het laatste nieuws over "Computers en internet" en maak kans op 1000 euro cash.
Laat nu je e-mailadres achter. Speel gratis mee.


Betaalde software gratis op jouw cumputer

Venster sluiten

Maak een melding van dit artikel
Selecteer de motivatie van je melding:
Spam / reclame Misleidende of onduidelijke inhoud
Lage inhoudelijke kwaliteit Niet Nederlands
Erotische inhoud Artikel bestaat reeds op internet
Gokken / Illegale promotie Andere reden...

Omschrijf de motivatie van je melding:
Venster sluiten

Stuur dit artikel door
Je naam:
Je e-mailadres:
E-mailadres ontvanger:
Artikelscore
+1
  Goed artikel ( +1 )
  Slecht artikel ( 0 )
RSS van samanthah samanthah Auteur op infoyo sinds
17 Maart 2010


Bekijk het profiel van samanthah
Datum: 23-03-2010
Auteur: Samanthah
Word jij ook altijd zo knettergek van de hoge kosten voor de meest simpele computersoftware? Lees dan snel dit artikel, want hierin wordt er uitgelegd hoe je de meeste software gratis op jouw computer kunt krijgen en dat willen we natuurlijk allemaal wel. 

Het is eigenlijk heel simpel, je moet alleen even weten hoe je het moet doen. 

Ten eerste kun je natuurlijk proberen om op google te zoeken naar software downloaden en dan goed alle website door te spitten op zoek naar het programma dat jij wilt downloaden. In veel gevallen zul je dan een trialversie van dit programma vinden. Dit houdt in dat je het programma kunt downloaden en voor een gelimiteerde tijd kunt gebruiken(meestal rond de 30 dagen), om te kijken of je het programma goed vind werken. Als je besluit dat dit programma goed werkt zul je het na de beperkte tijd moeten kopen bij de leverancier. 

Als je echter een beetje handig bent zul je merken dat dit helemaal niet nodig is. Als je het programma koopt op internet krijg je namelijk een serienummer die je in moet vullen zodat het programma onbeperkt verkrijgbaar is. Deze serienummers, in het engels Serialnumbers genaamd, kun je gemakkelijk op het internet terug vinden. 

Typ op google serialnumber in en dan het liefst nog van het programma waar je het nummer van zoekt, bijvoorbeeld "Serial number Avast Antivirus" (een beveiligingsprogramma voor je computer die scant op virussen) en je komt al snel op vele websites die deze nummers gratis tonen. 

Een serialnumber ziet er ongeveer zo uit: S/N: S4800955R6589M0805-7C3DDJ1C. Het kan ook zo zijn dat er meerdere serienummers op een rij staan en dan is het een kwestie van uitproberen tot je de goede hebt. 


Dus, ben jij het ook zo zat om veel te veel geld te betalen, voor software die het vaak niet eens waard is. Probeer dan eerst de trialversie van een programma en als het werkt, zoek dan eerst naar een geschikt serial number op internet voor je het programma gaat kopen. 

Het is niet helemaal volgens de regels, maar we zitten dan ook niet voor niets in crisistijd!


Reacties op dit artikel
Wees de eerste die een reactie plaatst!
Plaats een reactie
Naam:
E-mailadres:

Reactie:

Auto en vervoer Computers en internet Dier en natuur Electronica Eten en drinken Financieel Hobby en vrije tijd Huis, tuin en wonen Kunst en cultuur Mens en gezondheid Mijn mening over... Muziek, Tv en films Samenleving en ontwikkeling School en studie Sport Vakantie en vermaak Wetenschap Zakelijk
      Home   -   Aanmelden   -   Top artikelen   -   Nieuwe artikelen   -   Sitemap   -   Help   -   Links   -   Privacy policy   -   Contact
Copyright © 2018 - Infoyo.nl