X

Sinterklaasgedichten maak je simpel, snel en origineel!

  • Ontvang 5 originele gedichten
  • Volledig gepersonaliseerd
  • In 2 minuten klaar!
Ga naar sinterklaasgedichten.net
Infoyo
Vragen en antwoorden
Zoek artikelen:

Enquete iPhone 4

Ontvang het laatste nieuws over "Computers en internet" en maak kans op 1000 euro cash.
Laat nu je e-mailadres achter. Speel gratis mee.


Splinter Cell Conviction

Venster sluiten

Maak een melding van dit artikel
Selecteer de motivatie van je melding:
Spam / reclame Misleidende of onduidelijke inhoud
Lage inhoudelijke kwaliteit Niet Nederlands
Erotische inhoud Artikel bestaat reeds op internet
Gokken / Illegale promotie Andere reden...

Omschrijf de motivatie van je melding:
Venster sluiten

Stuur dit artikel door
Je naam:
Je e-mailadres:
E-mailadres ontvanger:
Artikelscore
0
  Goed artikel ( 0 )
  Slecht artikel ( 0 )
RSS van danejoe danejoe Auteur op infoyo sinds
11 Maart 2010


Bekijk het profiel van danejoe
Datum: 08-04-2010
Auteur: Danejoe
Alweer de vijfde deel in de Tom Clancy’s Splinter Cell reeks. Het spel zou eigenlijk al 2,5 jaar geleden uit moeten zijn gekomen maar is steeds opnieuw uitgesteld. Over één week is het knallen geblazen, want 16 april ligt de nieuwe Splinter Cell in de winkel! En het zal weer een prima mix tussen Stealth en Actie worden.

Conviction

Het verhaal speelt zich af twee jaar na ‘Double Agent’. Sam Fisher komt erachter dat zijn dochter op opzettelijke wijze om het leven is gebracht en niet door een auto ongeluk, en eist op wraak. In dit deel van Splinter Cell zal hij de gebeurtenis proberen te ontcijferen, en achter de daders aan gaan.

Het spel is natuurlijk weer door Ubisoft gemaakt, en maakt gebruikt van de Unreal Engine 3.0. Deze engine staat echt bekend om zijn snelheid prestaties maar toch goede levering van graphics. Dit wil zeggen dat deze Engine niet ál te sterke Hardware eisen zal stellen. Dus waarschijnlijke soepele gameplay op de Xbox 360, en niet te hoge systeemeisen op de PC. De storymode is weer uitgebreid en je kan weer genoeg executies leveren en ze brengen op de manier hoe jij het wilt. Stealth is weer van de bovenste plank zoals wij die kennen in Splinter Cell. Ook zal er weer Co-Op aanwezig zijn, en op de 360 kan deze Online (eigen screen) én Offline (splitscreen) . En voor de PC via LAN en Online (eigen screen).

Ook bevat het spel weer een uitgebreide Multiplayer modus die vier onderdelen bevat, namelijk Hunter, Last Stand, Face Off en Infiltration. Alle opties zijn net weer wat anders. Zo zul je bij de ene merken dat je met een paar Online mensen tegen Computergestuurde vijanden moet schieten, of iets moet gaan beschermen. Maar ook de Face Off, namelijk een Deathmatch-stijl variant.

Splinter Cell Conviction is te verkrijgen voor de Xbox 360 en PC. Andere platforms zijn niet compatibel met dit spel. Splinter Cell komt niet naar de Playstation 3 omdat Ubisoft vind dat Microsoft de Splinter Cell series altijd goed heeft gesupport op de 360 en dat dit spel daar gewoon thuishoort. Ook wil Ubisoft zich op één console richten, zodat dit spel daarvoor helemaal geoptimaliseerd word. Wel komt er nog een Mobile versie uit voor de iPhone.

Systeemeisen PC-gebruikers

Aanbevolen systeemeisen

OS: Windows XP/Vista of Windows 7
Processor: 1.8 GHz Intel Core 2 Duo of 2.4 GHz AMD Athlon X2 64
Geheugen: 1.5GB met XP en 2GB met Vista en 7
GFX: 256MB DirectX 9.0c
Geluidskaart: DirectX 9.0c compatible
DirectX: DirectX 9.0c
HD: 10GB vrije schijfruimte
Internet: Constant/snelle verbinding

Ondersteunde videokaarten bij release:

NVIDIA: GeForce 7800 / 7900 / 8 / 9 / GTX
ATI: RADEON X1800 / X1900 / HD 2000 / HD 3000 / HD 4000 / HD 5000

Reacties op dit artikel
Wees de eerste die een reactie plaatst!
Plaats een reactie
Naam:
E-mailadres:

Reactie:

Auto en vervoer Computers en internet Dier en natuur Electronica Eten en drinken Financieel Hobby en vrije tijd Huis, tuin en wonen Kunst en cultuur Mens en gezondheid Mijn mening over... Muziek, Tv en films Samenleving en ontwikkeling School en studie Sport Vakantie en vermaak Wetenschap Zakelijk
      Home   -   Aanmelden   -   Top artikelen   -   Nieuwe artikelen   -   Sitemap   -   Help   -   Links   -   Privacy policy   -   Contact
Copyright © 2018 - Infoyo.nl