X

Sinterklaasgedichten maak je simpel, snel en origineel!

  • Ontvang 5 originele gedichten
  • Volledig gepersonaliseerd
  • In 2 minuten klaar!
Ga naar sinterklaasgedichten.net
Infoyo
Vragen en antwoorden
Zoek artikelen:

Enquete iPhone 4

Ontvang het laatste nieuws over "Computers en internet" en maak kans op 1000 euro cash.
Laat nu je e-mailadres achter. Speel gratis mee.


Maffia II preview

Venster sluiten

Maak een melding van dit artikel
Selecteer de motivatie van je melding:
Spam / reclame Misleidende of onduidelijke inhoud
Lage inhoudelijke kwaliteit Niet Nederlands
Erotische inhoud Artikel bestaat reeds op internet
Gokken / Illegale promotie Andere reden...

Omschrijf de motivatie van je melding:
Venster sluiten

Stuur dit artikel door
Je naam:
Je e-mailadres:
E-mailadres ontvanger:
Artikelscore
0
  Goed artikel ( +1 )
  Slecht artikel ( -1 )
RSS van danejoe danejoe Auteur op infoyo sinds
11 Maart 2010


Bekijk het profiel van danejoe
Datum: 09-04-2010
Auteur: Danejoe
27 augustus is het weer tijd om eens lekker in de oldskool tijd rond te knallen met Maffia 2. Welkom in Empire Bay 1945-1955. Een fictionele stad gebasseerd op een mix tussen San Fransisco en New York City.

Het wordt een flinke free-roam game met dik 10 km² aan grond, en rond de 50 verschillende voertuigen. Veel wapens uit het vorige deel zijn er weer bij. Waaronder de Thompson M1928, de Colt 1911 pistool en de Pump Action Shotgun. Maar ook wapens na de tweede wereld oorlog zijn aanwezig, zoals de MP40 en M3 Grease Gun.

Handelingen in het spel zijn op een leuke manier in beeld gebracht. Je kan kiezen door op de ene of de andere knop te drukken. Je kan daarmee kiezen of je agressief gaat reageren of op de sociale wijze. Je kan bij Maffia 2 nu ook achter de muren en objecten schuilen, en vanuit daar je vijanden neerschieten.

Maffia 2 gaat over de oorlogsveteraan Vito Scaletta. Vito sluit zich aan bij een criminele organisatie. Aan het begin van het spel gaat Vito weer terug naar huis. Vito moest naar het leger toe, want anders zou hij zijn tijd uit zitten in de gevangenis voor een gepleegde overval. Vito komt weer samen met zijn oude vriend, Joe Barbaro. Vanuit daar begint het allemaal.

Het spel heeft ongeveer twee uur aan tussenscènes. Wat dus gigantisch veel is en ook veel zal beloven qua storymode. Het verschil ook tussen Maffia en Maffia II is dat het eerste deel gebasseerd was op een film, met een tintje romantiek. Maffia II daarentegen is juist dieper, realistischer en donkerder, zoals het er echt vroeger aan toe ging in die tijd. Het heeft ook een tintje GTA weg, want je kan nu ook eten en drinken kopen om jezelf in leven te houden.

Maffia II zal zeker veel goeds beloven. Het spel bevat helaas geen multiplayer. Maar daarentegen zullen de makers zich helemaal hebben geoptimaliseerd op de Singleplayer. Het spel zal uitkomen op de Playstation 3, Xbox 360 en Windows PC. Minimum

Windows Vista or 7 (XP niet ondersteund)
Intel Core 2 Duo 2ghz or AMD Athlon X2 2.4ghz
2GB of RAM
NVidia 8400GS or ATI HD2400 (DX9 not supported)
16gb harddisk space

Aanbevolen

Windows Vista or 7 (XP niet ondersteund)
Intel Core 2 Quad 2.4ghz or AMD Phenom X3 2.5ghz
3GB of RAM
NVidia 9800GT or ATI HD4870
16gb harddisk space

Zoals u ziet zijn de eisen bestemd voor een niet ‘te’ oude computer. Sowieso is Windows XP niet ondersteund. Dit heeft onder andere te maken met dat Microsoft iedereen wil laten overstappen, maar ook het niet ondersteunen van Direct X 9.0c zorgt ervoor. Dus wilt u hem op de PC spelen moet u sowieso een computer hebben met Windows Vista of Windows 7. En daarmee moet u ook zeker een videokaart hebben die Direct X 10 óf 11 ondersteund. Eigenlijk alle videokaarten van tegenwoordig hebben dat wel dus dat zou geen probleem moeten zijn.

Reacties op dit artikel
Wees de eerste die een reactie plaatst!
Plaats een reactie
Naam:
E-mailadres:

Reactie:

Auto en vervoer Computers en internet Dier en natuur Electronica Eten en drinken Financieel Hobby en vrije tijd Huis, tuin en wonen Kunst en cultuur Mens en gezondheid Mijn mening over... Muziek, Tv en films Samenleving en ontwikkeling School en studie Sport Vakantie en vermaak Wetenschap Zakelijk
      Home   -   Aanmelden   -   Top artikelen   -   Nieuwe artikelen   -   Sitemap   -   Help   -   Links   -   Privacy policy   -   Contact
Copyright © 2018 - Infoyo.nl