X

Sinterklaasgedichten maak je simpel, snel en origineel!

  • Ontvang 5 originele gedichten
  • Volledig gepersonaliseerd
  • In 2 minuten klaar!
Ga naar sinterklaasgedichten.net
Infoyo
Vragen en antwoorden
Zoek artikelen:

Enquete iPhone 4

Ontvang het laatste nieuws over "Computers en internet" en maak kans op 1000 euro cash.
Laat nu je e-mailadres achter. Speel gratis mee.


Microsoft Windows XP niet meer compatibel met games.

Venster sluiten

Maak een melding van dit artikel
Selecteer de motivatie van je melding:
Spam / reclame Misleidende of onduidelijke inhoud
Lage inhoudelijke kwaliteit Niet Nederlands
Erotische inhoud Artikel bestaat reeds op internet
Gokken / Illegale promotie Andere reden...

Omschrijf de motivatie van je melding:
Venster sluiten

Stuur dit artikel door
Je naam:
Je e-mailadres:
E-mailadres ontvanger:
Artikelscore
0
  Goed artikel ( 0 )
  Slecht artikel ( 0 )
RSS van danejoe danejoe Auteur op infoyo sinds
11 Maart 2010


Bekijk het profiel van danejoe
Datum: 09-04-2010
Auteur: Danejoe
Zoals vele onder ons al gemerkt zullen hebben zijn de laatste releases van Games niet meer ondersteund door XP. Een voorbeeld hiervan is Just Cause 2, maar ook toekomstige releases zoals Maffia II zijn niet meer door XP ondersteund. Heeft u nog XP, stap dan nu over!

Voor mij was dit een groot probleem. Ik had erg veel spellen op mijn computer staan, en wilde er ook een paar kopen zoals Just Cause 2, maar toen zag ik de systeemeisen en stond er bij dat XP niet ondersteund was. Eenmalig dacht ik. Maar toen keek ik verdere releases en meerdere spellen zijn niet meer ondersteund door XP. Ik voelde me dus geforceerd (zoals Microsoft het wil) om over te stappen naar Vista of Windows 7. Ik vind dit erg jammer. Want Vista willen de meeste mensen toch overslaan, dus moeten ze toch meteen Windows 7 gaan kopen. Sommige hardware is hier ook niet voor ondersteund, dus er kan met een beetje pech toch nog heel wat nieuwe dingen gekocht moeten worden. Ik bijvoorbeeld moest een nieuwe Netwerkkaart kopen van Linksys omdat mijne niet compatibel was met Windows 7.

Maar toch is het zeker de moeite waard om te gaan upgraden mocht je nog steeds met XP werken. XP is inderdaad fijn, en bespaard geheugen. Maar Windows 7 is een flinke vooruitgang op Vista. Minder vragen voor toestemming, en werkt allemaal wat soepeler. Het enigste min puntje is dat je hardware er wel goed genoeg voor moet zijn. Meeste hardware werkt wel, alleen kan je soms wel problemen hebben met draadloos internet. Dat is ook een bekend probleem onder Windows 7. Maar daar kan nog een patch voor uit komen natuurlijk.

Windows 7 oogt ook heel fijn, en is dan wel weer met veel dingen competabel zoals de 3D-view (met bepaalde videokaarten), Direct X 10 en 11. En bij sommige games zie je wel echt het verschil tussen die twee versies van Direct X, of de 9 van XP. En het is ook fijn om te weten dat je besturingsysteem in ieder geval goed is voor de komende jaren qua spelen van spellen, maar waarschijnlijk ook van het draaien van andere software. Makers willen ze natuurlijk nu toch gaan optimaliseren op de nieuwste besturingsystemen dus uiteindelijk zal iedereen gewoon moeten overstappen. En dit was voor mij de reden waarom.

De nieuwe Windows zijn ook beide fijn te instaleren. Zodra ze geinstaleerd zijn hoef je bijna geen drivers te downloaden, omdat Windows Update dit automatisch al voor jou doet, mits je internetverbinding hebt.

Dus kort samengevat: Iedereen overstappen naar Windows 7. Vermijdt Vista als het kan, en laat XP voor wat het is. Alle toekomstige hard- en software zullen toch gebasseerd zijn op Windows 7, en daar optimaal voor werken. En in sommige gevallen zullen ze niet eens meer werken op XP. Dus waarom nog werken op een besturingsysteem van negen jaar oud? Hoe fijn hij ook is. XP is bij deze dus Ďechtí verleden tijd.

Reacties op dit artikel
Fvandillen, 2010-05-29
( +1 )

Alle games die je in je artikel noemt, draaien prima op Windows XP. Waar heb je deze wijsheid vandaan?
Pillowmaker, 2010-06-15
( +1 )

Ik heb gtx 480 videokaart. Het spel Dirt 2 draait op xp op maximale settings.
Bij Windows 7 kan ie dat niet aan.
Bouwschrijver01, 2010-11-22
( 0 )

Ik ben ook wel eens benieuwd waar je je informatie vandaan haalt. Ik vind xp ook een erg goed systeem . Windows7 is wel even goed, maar zoveel beter is het nu ook weer niet, en het zou bovendien erg jammer zijn om zoveel geld te spenderen aan windows7 enkel omdat het menu mooier is.
Plaats een reactie
Naam:
E-mailadres:

Reactie:

Auto en vervoer Computers en internet Dier en natuur Electronica Eten en drinken Financieel Hobby en vrije tijd Huis, tuin en wonen Kunst en cultuur Mens en gezondheid Mijn mening over... Muziek, Tv en films Samenleving en ontwikkeling School en studie Sport Vakantie en vermaak Wetenschap Zakelijk
      Home   -   Aanmelden   -   Top artikelen   -   Nieuwe artikelen   -   Sitemap   -   Help   -   Links   -   Privacy policy   -   Contact
Copyright © 2018 - Infoyo.nl