X

Sinterklaasgedichten maak je simpel, snel en origineel!

  • Ontvang 5 originele gedichten
  • Volledig gepersonaliseerd
  • In 2 minuten klaar!
Ga naar sinterklaasgedichten.net
Infoyo
Vragen en antwoorden
Zoek artikelen:

Enquete iPhone 4

Ontvang het laatste nieuws over "Computers en internet" en maak kans op 1000 euro cash.
Laat nu je e-mailadres achter. Speel gratis mee.


Ondertiteling toevoegen aan een film

Venster sluiten

Maak een melding van dit artikel
Selecteer de motivatie van je melding:
Spam / reclame Misleidende of onduidelijke inhoud
Lage inhoudelijke kwaliteit Niet Nederlands
Erotische inhoud Artikel bestaat reeds op internet
Gokken / Illegale promotie Andere reden...

Omschrijf de motivatie van je melding:
Venster sluiten

Stuur dit artikel door
Je naam:
Je e-mailadres:
E-mailadres ontvanger:
Artikelscore
-1
  Goed artikel ( 0 )
  Slecht artikel ( -1 )
RSS van Olafvv Olafvv Auteur op infoyo sinds
03 November 2010


Bekijk het profiel van Olafvv
Datum: 16-11-2010
Auteur: Olafvv
Als u een film download van internet, zit er bijna nooit een ondertiteling bij. Dat is best lastig als u niet zon talent hebt in het verstaan van engels. Dan is een ondertiteling heel fijn om te hebben. In dit artikel ga ik u vertellen waar u de ondertiteling kan vinden en hoe je die toevoegt bij de film.†

Als eerst moet u de ondertiteling vinden van de door u gekozen film. U kunt het gewoon opzoeken op google met bijvoorbeeld: nl ondertitels "naam film"  of  dutch subtitle "naam film".
Of u zoekt op de naam van de film op 1 van de vele websites die ondertiteling hebben.

Als u de ondertitels download zijn ze 9 van de 10 keer ingepakt. Dat betekend dat u ze moet uitpakken. Dat kan door er met de rechtermuisknop erop te klikken en op uitpakken of extract te klikken. Daarvoor heeft u waarschijnlijk Winrar voor nodig. Dat is een gratis programma. Het kan ook zijn dat uw besturingssysteem het zelf kan zonder dat programma. 

Zorg ervoor dat de ondertiteling (een.srt bestand) in dezelfde map staat als uw film. Het is handig om uw film in een aparte map te zetten. Zo kunt u makkelijk de film met de daar bijbehorende ondertitels vinden.

Om de ondertiteling te gebruiken, moet u wel een videoplayer gebruiken waar je ondertitels kan toevoegen. Niet elke videoplayer ondersteunt dat. Een populaire en goede videoplayer die dat kan is VLC Media Player. Ook dit is een gratis programma. 

Er is een makkelijke manier om uw ondertitels te laten toe voegen aan de door u gekozen film. De enige voorwaarde daaraan is dat de twee bestanden (de film en de ondertiteling) in dezelfde map staan. U dient het ondertiteling dezelfde naam te geven als de film. Bijvoorbeeld heeft u de film Hangover.avi op uw computer staan, dan noemt u uw ondertiteling Hangover.srt.  Zo wordt de ondertiteling automatisch door VLC herkent en in de film gebruikt. 

Anders kunt u  altijd de ondertiteling handmatig selecteren via het menu bovenaan: Video --> Ondertitelingspoor --> bestand openen. Of u kunt het bestandje gewoon naar de player slepen.  

 


Zo kunt u genieten van uw film met Nederlandse ondertiteling. Ik hoop dat dit u geholpen heeft. 

Reacties op dit artikel
Wees de eerste die een reactie plaatst!
Plaats een reactie
Naam:
E-mailadres:

Reactie:
      Home   -   Aanmelden   -   Top artikelen   -   Nieuwe artikelen   -   Sitemap   -   Help   -   Links   -   Privacy policy   -   Contact
Copyright © 2018 - Infoyo.nl