X

Sinterklaasgedichten maak je simpel, snel en origineel!

  • Ontvang 5 originele gedichten
  • Volledig gepersonaliseerd
  • In 2 minuten klaar!
Ga naar sinterklaasgedichten.net
Infoyo
Vragen en antwoorden
Zoek artikelen:

Enquete iPhone 4

Ontvang het laatste nieuws over "Computers en internet" en maak kans op 1000 euro cash.
Laat nu je e-mailadres achter. Speel gratis mee.


Meer Bezoekers - Hoe krijg je een hoge positie in de zoekmachines?

Venster sluiten

Maak een melding van dit artikel
Selecteer de motivatie van je melding:
Spam / reclame Misleidende of onduidelijke inhoud
Lage inhoudelijke kwaliteit Niet Nederlands
Erotische inhoud Artikel bestaat reeds op internet
Gokken / Illegale promotie Andere reden...

Omschrijf de motivatie van je melding:
Venster sluiten

Stuur dit artikel door
Je naam:
Je e-mailadres:
E-mailadres ontvanger:
Artikelscore
+2
  Goed artikel ( +3 )
  Slecht artikel ( -1 )
RSS van msmidtman msmidtman Auteur op infoyo sinds
17 Juli 2009


Bekijk het profiel van msmidtman
Datum: 20-07-2009
Auteur: Msmidtman
Beste lezer,Mijn naam is Martijn Smidtman. Ik wil u vertellen over de manieren waardoor ik hoger op de resultatenlijsten van google en andere zoekmachines kwam. Er zijn een aantal geheimen die ik met jullie ga delen. Ik ben nu al een tijdje bezig en de resultaten zijn duidelijk zichtbaar. In google analytics een mooie stijgende lijn van het aantal bezoekers, en bij tubemogul ook een stabiele stroom van constante bezoekers. Lees snel hoe ik dit doe!

Meer Bezoekers

Iedereen wil meer bezoekers op je website. Zeker als het een commerciele website betreft. Maar ja: sta je niet op de eerste pagina dan krijg je niet zomaar bezoekers!

Met je eigen website kom je niet snel bovenaan, maar gelukkig zijn er nog alternatieve manieren om snel een hoge ranking te krijgen en dus meer bezoekers te genereren naar je website!

Hoge Positie Zoekmachines

Hoge Positie Zoekmachines Als je goed kijkt bij verschillende resultaten komen er vaak artikelen tussen te staan van bijvoorbeeld infoyo, loggy, nujij. Dit is dus een interessante manier om meer bezoekers naar een website te genereren. Maar nog effectiever is het maken van blogs. Blogs zijn persoonlijke webpagina's gemaakt met web 2.0 die een hoge waardering krijgen van Google en andere zoekmachines.

Blogger, Wordpress, Typepad,
Dit zijn al drie services waarmee jij heel snel een blog aan kan maken. Maak een een blog aan met als titel jouw favoriete zoekwoord. Dit hoeft niet de meest populaire te zijn, want hoe populairder de zoekwoord hoe moeilijke het is om bovenaan google te komen! Beter gezegd kies 2 zoekwoorden en maak bij alle 3 de blogs 2 pagina's aan met die zoekwoorden. Schrijf artikelen op deze blogs en blijf dit doen. Binnen een week of 2 zullen de resultaten al zichtbaar zijn!

Videomarketing
Nog een andere tip om echt veel bezoekers te genereren in een korte tijdsbestek. Maak een video en publiceer deze bij YouTube, Viddler, DailyMotion, Metacafe, Blip.tv, MySpace en nog veel meer. Zie je niet vaak een thumbnail van een video staan op de eerste pagina van de SERP.(Search Engine Result Page)

Dit zijn al een aantal tips die ik je kan geven over het beter gevonden worden in de zoekmachines, het verkrijgen van meer bezoekers op je website en het verhogen van je positie in zoekmachines!

Reacties op dit artikel
Emfkruyssen, 2009-07-21
( 0 )

Hoi msmidtman,

Goed artikel. Helaas ben ik (nog steeds) een computeranalfabeet.

Groetjes van
Leonore
Paragon, 2009-07-22
( 0 )

Link ook je site op Facebook en andere netwerksites, deze worden weer meegenomen door de zoekmachines
Plaats een reactie
Naam:
E-mailadres:

Reactie:
      Home   -   Aanmelden   -   Top artikelen   -   Nieuwe artikelen   -   Sitemap   -   Help   -   Links   -   Privacy policy   -   Contact
Copyright © 2018 - Infoyo.nl