X

Sinterklaasgedichten maak je simpel, snel en origineel!

  • Ontvang 5 originele gedichten
  • Volledig gepersonaliseerd
  • In 2 minuten klaar!
Ga naar sinterklaasgedichten.net
Infoyo
Vragen en antwoorden
Zoek artikelen:

Enquete iPhone 4

Ontvang het laatste nieuws over "Computers en internet" en maak kans op 1000 euro cash.
Laat nu je e-mailadres achter. Speel gratis mee.


Snel, Gratis en eenvoudig mp3's downloaden.

Venster sluiten

Maak een melding van dit artikel
Selecteer de motivatie van je melding:
Spam / reclame Misleidende of onduidelijke inhoud
Lage inhoudelijke kwaliteit Niet Nederlands
Erotische inhoud Artikel bestaat reeds op internet
Gokken / Illegale promotie Andere reden...

Omschrijf de motivatie van je melding:
Venster sluiten

Stuur dit artikel door
Je naam:
Je e-mailadres:
E-mailadres ontvanger:
Artikelscore
0
  Goed artikel ( +1 )
  Slecht artikel ( -1 )
RSS van Bouwschrijver01 Bouwschrijver01 Auteur op infoyo sinds
19 Juli 2009


Bekijk het profiel van Bouwschrijver01
Datum: 02-11-2009
De methode die we gaan bespreken, is veruit de eenvoudigste manier om betrouwbaar en snel, gratis mp3s te downloaden. Zonder dat u daar zware p2p of torrent programmas voor hoeft te installeren. Het is ook niet persť illegaal. Deze guide toont u, hoe u dat moet doen!

G2p.org

Wij gaan werken met automatische open-directory opdrachten, dat heel wat anders werkt dan bv. p2p en torrent. Het voordeel aan p2p is dat u snel beet hebt,maar dat het downloaden traag verloopt. en het p2p programma behoorlijk zwaar kan zijn voor uw pc. Daarom gaan wij tewerk met de methode om snel in open-directories. te gaan zoeken, het voordeel is dat het downloaden vlot verloopt en dat u in open-directories snel beet hebt. nadeel is dat de zoekopdrachten om in open-directories te gaan zoeken behoorlijk lang en moeilijk zijn. Deze guide toont u hoe, u die opdrachten automatisch invoert.
Eerst surft u naar g2p.org, vervolgens duidt u aan wat u via de opendirectories wilt zoeken. U kan kiezen tussen songs (voor apparte mp3'tjes), albums (er wordt gezocht naar volledige albums op site's als megauload.com),  software ( deze functie werkt minder goed), ebooks (voor boeken gratis te downloaden, functie werkt perfect), en ten slotte ringtones (voor ringtones te zoeken via google). Vervolgens tikt u bij 'looking for': uw favoriete artiest in en drukt u op 'go'. Kijk ten slotte voor u, het bestand download, of de bestandsgrootte wel correct is, maar wees op uw hoede , de kans is zeer klein maar het is toch een kans dat het bestand besmet is.

veel downloadplezier!

Reacties op dit artikel
Wees de eerste die een reactie plaatst!
Plaats een reactie
Naam:
E-mailadres:

Reactie:

Auto en vervoer Computers en internet Dier en natuur Electronica Eten en drinken Financieel Hobby en vrije tijd Huis, tuin en wonen Kunst en cultuur Mens en gezondheid Mijn mening over... Muziek, Tv en films Samenleving en ontwikkeling School en studie Sport Vakantie en vermaak Wetenschap Zakelijk
      Home   -   Aanmelden   -   Top artikelen   -   Nieuwe artikelen   -   Sitemap   -   Help   -   Links   -   Privacy policy   -   Contact
Copyright © 2018 - Infoyo.nl